Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

SEGWAY

Segway Navimow är en kabelfri robotgräsklippare som styrs med GPS för extremt noggrann klippning. Den klipper med struktur och precision istället för att röra sig slumpmässigt, vilket gör den mycket extremt effektiv. Med Navimow sparar du tid och arbete samtidigt som du får en perfekt klippt gräsmatta.

Segway är ett globalt företag inom områdena smart kortdistanstransport och servicerobotar. Genom att integrera forskning och utveckling, produktion, försäljning och service sträcker sig företagets verksamhet över hela världen.

Segways robotgräsklippare: Smart & bekväm

Navimow robotgräsklippare är Segways första satsning inom trädgårds- och utomhusverktyg. Målet är att erbjuda användare arbetsbesparande och intelligenta lösningar med hjälp av robotteknik. Med Bluetooth- och Wi-Fi-anslutningar för enkel styrning från din smartphone. Och med Exact Fusion Locating System (EFLS), en avancerad teknologi, som används för att exakt fastställa positionen genom att kombinera GPS och andra sensorer.

Förutom robotgräsklippare från Segways H-serie så hittar du alla tillbehör du behöver; som exempelvis kameran Segway VisionFence, knivblad, garage, tillfälliga stängsel, knivblad och förlängningskabel.

Vi säger som Segway – välj ett liv utan gränser! Om du vill ha hjälp att välja rätt robotgräsklippare – läs vår köpguide om robotgräsklippare.

Navimow H-serien: Revolutionerande robotgräsklippare

Segway Navimow H-serien är den ultimata lösningen för trädgårdsunderhåll utan gränser. Med avancerad teknologi och innovativa funktioner erbjuder Navimow H-serien en enkel och effektiv lösning för att sköta din gräsmatta med perfektion och lätthet.

Segway Navimow, din pålitliga robotgräsklippare. Njut av bekvämligheten och effektiviteten med robotisk gräsklippning, där inga gränstrådar behövs. Upptäck 4 modeller av Segways innovativa robotgräsklippare hos Granngården 👇👇

Robot Segway Navimow H500E

Idealisk för mindre trädgårdar upp till 500 m². Med sitt Exact Fusion Locating System (EFLS) och virtuella gränser erbjuder den enkel installation och exakt klippning. Dess GPS och andra sensorer säkerställer effektiv positionering och anpassning till trädgårdens behov. IP-klassning: IPX6. Ljudnivå: 54 dB.

Robot Segway Navimow H800E

Designad för gräsmattor upp till 800 m². Med samma avancerade teknik som H500E, inklusive Exact Fusion Locating System (EFLS), erbjuder den precision och effektivitet. Den hanterar stora områden med noggrannhet och säkerhet. IP-klassning: IPX6. Ljudnivå: 54 dB.

Robot Segway Navimow H1500E

Optimerad för stora gräsytor upp till 1500 m². Med samma avancerade teknik som de mindre modellerna, inklusive Exact Fusion Locating System (EFLS), garanterar den precision och pålitlighet. Den levererar effektiv klippning och underhåll för stora trädgårdar, med IP-klassning: IPX6 Ljudnivå: 54 dB

Robot Segway Navimow H3000E

Utformad för riktigt stora gräsytor upp till 3000 m². Med samma avancerade teknik som de mindre modellerna, inklusive Exact Fusion Locating System (EFLS), garanterar den precision och pålitlighet för effektiv klippning och underhåll. IP-klassning: IPX6. Ljudnivå: 54 dB.

Enkel, effektiv & säker!

  • Enkel installation: Med användarvänlig app och tydliga instruktioner är installationen enkel och smidig.
  • Förbättrad klippeffektivitet: Navimow H-serien erbjuder högfrekvent och precisionsklippning via GPS för en felfri gräsmatta varje gång.
  • Avancerad säkerhet: Med flera sensorer garanteras nästa nivå av säkerhet och tillförlitlighet under drift.
  • Tyst drift: Med ljudnivå på högst 54 dB(A) erbjuder Navimow en tyst och behaglig drift utan att störa omgivningen.
  • Anti-stöld: Den exakta positioneringen med EFLS säkerställer att din gräsklippare alltid är spårad och skyddad mot stöld.

Så, låt Segway omfamna såväl framtiden som din trädgård. Du är i trygga händer. Tro oss: Din gräsmatta säger tack på förhand!

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1