Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kruuse

Kruuse är mycket välkända inom den veterinära världen och har en mängd högkvalitativa produkter som är utmärkta att ha i stallapoteket. T.ex. sårspray, zinksalva, jodlösning, bandage och hjälpmedel för förlossningar. Även praktiska hjälpmedel som olika märksprayer.

Kruuse Sverige - Kvalitetsprodukter för Veterinärvården

Kruuse är välkända inom den veterinära världen och erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter för veterinärvården. Hos oss hittar du allt du behöver för att ta hand om dina djur, särskilt för att hålla ditt stallapotek komplett. Vi erbjuder produkter såsom sårspray, zinksalva, jodlösning, bandage och hjälpmedel för förlossningar. Låt oss utforska vårt sortiment och se hur Kruuse Sverige kan underlätta din veterinärvård.

Våra Produkter för Stallapoteket från Kruuse Sverige

  • Sårspray: Vårt sortiment av sårspray är utformat för att hjälpa till med sårläkning och desinfektion. De är skonsamma mot djurets hud och bidrar till att förhindra infektioner.
  • Zinksalva: Kruuse Sverige erbjuder zinksalva av hög kvalitet som kan hjälpa till att skydda och läka hudirritationer och mindre sår. Den är ett oumbärligt verktyg för att hantera hudproblem hos djur.
  • Jodlösning: Vår jodlösning är en effektiv desinfektionslösning som används för att rengöra och desinficera sår och skador. Den hjälper till att förhindra infektioner och främjar snabbare läkning.
  • Bandage: Kruuse Sverige erbjuder bandage och förband av hög kvalitet som hjälper till att skydda skadade områden och främja läkning. Vi har olika typer av bandage för olika behov och skador.

Vi hjälper dig gärna!

Tveka inte att kontakta oss på Granngården om du har fler frågor eller behöver mer information om våra produkter från Kruuse Sverige. Vi finns här för att hjälpa dig att ge bästa möjliga vård till dina djur!. Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
38 produkter

Visar sida 1 av 2