Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

SP Salt

SP är ett svenskt företag med många års erfarenhet av att utveckla och distribuera salta produkter för privatpersoner, lantbrukare och företagare som vill göra medvetna val. SP tillverkar svenskproducerade saltstenar, fodersalt och gatusalt med omtanke som passion.

SP älskar salt

SP älskar salt, och har gjort det i nästan 200 år. Produkterna förädlas i Sverige med samma salta passion nu som då och förser alltifrån livsmedel och lantbruk till väg och industri på den globala marknaden. Bland annat fodersalt är en populär produkt från SP bland hästägare.

Renaste bergsaltet

SP är certifierade enligt GMP+ och drivs av att sprida kunskap. Samtliga saltstensprodukter är producerade för att leva upp till alla kvalitetskrav och tillverkas i Falkenberg av det finaste och renaste bergsaltet, som bryts i gamla saltgruvor. Den gemensamma nämnaren är ambitionen att göra skillnad för såväl miljön som för skötseln av våra djur, fastigheter och vägarna.

Vägsalt & Tösalt

Vägsalt & Tösalt motverkar snö och ishalka på väg eller uppfart.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1