Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hemmet Granngården

Hemmet

Om Hemmet

Hem ljuva hem! Jajamen. Hemmet är din trygga famn. Och din hamn där du umgås med vänner, familj och kärleksfulla husdjur. I hemmet finner du ro och stunder av lycka. Värme och gemenskap. Hos Granngården får du extra energi och måste-ha-tillbehören du behöver. Till hem, hushåll och fritid.

Hemtillbehör – värme & kvalitet för alla behov

Låt ditt hem vara en varm plats när kalla vindar sveper förbi. Tänd din braskamin och hitta bästa uppvärmningskällan här hos oss. Välj bland värmeloggs, värmepellets och ved av bästa kvalitet för uppvärmning. Mysfaktor deluxe utlovas.

Fortsatt kvalitet men i pappersform. Säg hej till Katrin: ett mjukt, kvalitativt och prisvärt toa- & hushållspapper med fantastisk absorptionsförmåga. Definitiva vinnare på stora balar. Och självklart finns Katrin även som torkpapper.

Ordning & reda – städning på hemmaplan

Hem & fritid går hand i hand. Hos Granngården hittar du bästa sortimentet för att hålla ordning och reda. Eller om du vill bli nostalgisk och belöna dina inredningskrafter med klassiska godisbitar. Men först kanske du vill trixa och fixa till den skarven med vår vattenavvisande silvertejp. Förvaringsbox, gott och lite blandat, alltså.

Rent här, rent där! Redo för att tvätta och diska? Då är diskborste DeLaval är outslitlig och älskar att både kokas och bada i diskmaskin. Passa även på bunkra upp med miljösnälla rengöringsmedel och det svanenmärkta tvättmedlet Ocean. En storfavorit för många Granngårdare. Och självklart vill du städa och rengöra lite extra när du nu hittar städredskap och rengöringsmedel i toppklass hos Granngården.

Allt ljus på dig – ladda dina batterier

Just det. Låt oss inte glömma städningen helt. Inte än. För om du uppskattar verktyg som städkompis – varför inte testa en batteridriven matt- och textilvätt? Eller så vill du vidare i livet och plockar fram en ny skruvdragare på batteri. Och när solen går i moln hittar du el och belysning hos Granngården. Armaturer, förlängningssladdar och led-lampor som ljuskällor. Listan kan göras lång.

Sätt färg på tillvaron – och ditt hem

Pensel fram! Måla, måla, måla. Förändra, lek och våga utmana dig själv. Hos Granngården hittar du ett sortiment som sätter färg på tillvaron – och gör hemmet lite mer färgsprakande. Om du vill, när du vill. Kanske börja med trädgårdsmöblerna? 

Köp allt du behöver för hem, hushåll och fritid i någon av Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se!

hemmet-uppvarmning-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Uppvärmning
hemmet-toapapper-hushallspapper-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Toa- & Hushållspapper
hemmet-hem-fritid-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hem & Fritid
hemmet-tvatta-diska-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Tvätta & Diska
hemmet-stada-rengora-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Städa & Rengöra
hemmet-verktyg-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Verktyg
hemmet-el-belysning-granngarden-nav-banners-222x160px.png
El & Belysning
hemmet-mala-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Måla