Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Champion

Champion Power Equipment är en prisbelönt tillverkare av elverk som har erövrat nästan 50 procent av marknaden i Nordamerika. Nu är Europa och särskilt Norden på stark frammarsch. En framgång som grundar sig på en unik förmåga att innovativt utveckla och tillverka högkvalitativa, tysta och bränsleeffektiva elverk.

Champion – över 3 miljoner sålda elverk

Succén är ett faktum. Champion har sålt över 3 miljoner elverk och sedan 2014 har elverksjätten varit verksam i Europa. I Norden representeras varumärket av BPE Nordic med huvudkontor i Kungälv och lagerlokaler både i Göteborg och Helsingfors. Champions målsättning är att vara en ledande kunskapshub i Norden för bland annat elverk.

  • Elverksproducent av säkra och mångsidiga elverk sedan 2003
  • Huvudkontor i Kalifornien, och fabriker i både Nordamerika och Europa
  • Representanter i Norden med lager i Göteborg och Helsingfors för snabba leveranser

Champion – kraftfulla inverterelverk

Champion Power Equipment erbjuder inverterelverk som passar utmärkt för lantbruk, skogsarbete, friluftsliv, arbetet och hemmet.

Inverterelverk är pålitliga och tystgående reservkraftverk som är perfekta för användning hemma, på båten, under campingturen eller på arbetsplatsen. Det inbyggda invertersystemet ger en ren sinusvåg och klarar av alla typer av elektriska belastningar.

  • Tillhandahåller en pålitlig och säker strömförsörjning
  • Drivs tystare än konventionella elverk, vilket minskar ljudnivån
  • Utnyttjar bränslet på ett effektivt sätt, vilket är kostnadseffektivt
  • Skyddar känslig elektronik genom att leverera ren och stabil ström

Bäst i test-vinnande Champion-elverk hos Granngården

Produktnamnet avslöjar placeringen. M3 testade tre portabla inverterelverk och Champion The Mighty Atom hamnade då på guldplats. Världens lättaste inverterelverk, dessutom. 17, 9 kilo, med en ljudnivå på 58dB och ett elverk som är godkänt enligt miljöklass EU5. Grattis till Champion, och till Granngården.


Redo marknadens bästa elverk? Perfekt! Här kan du botanisera, kärleksfullt elektrifieras och läsa mer om Granngårdens högkvalitativa elverk.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1