Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stihl

Tyska STIHL står stabilt för tradition och kvalitet sedan 1926, då de utvecklade den första moderna kedjesågen. STIHL är marknadsledande inom flera produktområden och deras framgång har fortsatt genom åren. Märket är idag synonymt med hög kvalitet med maskiner för både proffs och konsument. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer STIHL.

STIHL – Maskiner för hemmafixare och proffs

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. STIHL är ett tyskt proffsvarumärke som har stått för tradition och kvalitet sedan 1926. Märket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för både proffs och konsument. STIHL är marknadsledande inom flera produktområden och deras framgång har fortsatt genom åren. Idag finns STIHL-gruppen i flera olika länder världen över, och de är det bästsäljande varumärket inom motorsågar i hela världen. Hos oss hittar du allt ifrån motorsåg, grästrimmer och röjsåg till lövblås, skyddskläder och robotgräsklippare från STIHL.

Mission och vision

Tyska STIHL står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Sedan starten med den första elektriska kedjesågen har varumärket blivit väldigt populärt bland professionella användare av motorsågar. Många produkter för skog och trädgård senare, finns STIHL-gruppen i flera olika länder världen över. Framgången har fortsatt och de är det bästsäljande varumärket inom motorsågar i hela världen. Med över 90 års erfarenhet av utveckling och konstruktion av innovativa motorsågar, varumärket idag marknadsledande på just motorsåg. Med hög fokus och prioritet på kvalitet och innovativa lösningar har de etablerat sig som världens bäst säljande varumärke inom fältet motordrivna sågar. Idag är deras maskiner även vanliga hos konsumenter för hem och fritid i villa och sommarstuga.

STIHL strävar efter att utveckla och producera maskiner av högsta kvalitet för både professionella användare och konsumenter. De vill ge sina kunder möjligheten att utföra sina arbetsuppgifter på ett snabbt, enkelt och säkert sätt med hjälp av deras innovativa maskiner. STIHL har en hög fokus och prioritet på kvalitet och innovativa lösningar för att möta de krav som dagens användare har.

Varför välja STIHL?

STIHL är ett av världens ledande varumärken inom bl.a. motorsågar och har en gedigen erfarenhet inom utveckling och konstruktion av innovativa motorsågar. Märket har ett brett sortiment av produkter som passar alla behov inom trädgårdsskötsel och skogsarbete.

Hur skiljer sig STIHL från andra varumärken?

STIHL är en global aktör med hög fokus och prioritet på kvalitet och innovativa lösningar. Märket har ett stort sortiment av produkter för skog och trädgård, inklusive motorsågar, gräsklippare, kompostkvarn, robotgräsklippare, skyddskläder, grästrimmer, lövblås och häcksax. STIHL har också en stark närvaro inom forskning och utveckling, vilket gör att de alltid är i framkant när det gäller innovation och teknologi.

Vem passar STIHL för?

STIHL är ett varumärke som passar både för professionella användare och för konsumenter som vill ha hög kvalitet på sina trädgårdsprodukter. Deras maskiner är enkla att använda och har en hög driftsäkerhet vilket gör att de passar för alla som vill ha en pålitlig produkt för trädgårdsarbeten.

Utvalda produktserier

STIHL Robotgräsklippare iMow

Mow robotgräsklippare från STIHL är exeptionellt intelligenta robotar som ger toppresultat med minimal ansträngning! Din robot från STIHL gör jobbet åt dig oavsett väder och klipper stora ytor på kort tid samtidigt som den finfördelar gräset vilket bidrar till en perfekt, grön gräsmatta. Din iMow-robot styr själv sin hastighet och lutninigsgrad efter gräslängd och fuktighet. Den minns även hur mycket den redan har klippt och tar vid där den slutade senast. Robotgräsklippare från STIHL drivs av Iithium-lon batterier som inte avger avgaser och hos oss på Granngården hittar du robotgräsklippare som i test fått priser och belönats flera gånger om!

STIHL grästrimmer och röjsåg

Sedan 1950 har STIHL utvecklat röjsåg och grästrimmers. Då kallades den första röjsågen för motorlie. På senare år har både röjsågen och trimmern utvecklats vidare och användbarheten har upptäckts på allvar. När det kommer till röjning och klippning i skog och mark där terrängen är svåråtkomlig, eller där gräsklippare helt enkelt inte kommer åt är en grästrimmer eller röj perfekt. Med olika motoreffekt och skärverktyg klarar dessa STIHL-maskiner allt från kantputsning av rabatter och kanter till gångar och rejäl utgallring i skogspartier. En batteridriven trimmer, elektriskt bensindriven trimmer lämpar sig perfekt i trädgård och allmänna ytor med mindre stora hinder. Är det sly som röjas i närheten av skogsmark bör istället satsa på att köpa en röjsåg.

Stihl motorsåg

Det är inte lätt att välja rätt motorsåg med så många olika märken och modeller. Mycket bottnar i vad du ska använda sågen till och hur ofta du ska såga. STIHL har motorsågar för alla olika arbetsuppgifter. Beroende på om du behöver sågen för hem och fritid, jordbruk/skog/mark eller kanske rent skogsbruk kan du hitta den bästa motorsågen på marknaden. Alla deras produkter andas kvalitet, och det är ingen slump att professionella användare köper STIHL. Självklart erbjuder vi även komplement som motorsåskedja och skyddskläder från STIHL.

Skyddskläder från STIHL

För dig som behöver skogsutrustning och skyddskläder som sågskyddsbyxor, sågskyddsstövlar, hölster, skyddshjälm, hörselskydd och annat erbjuder STIHL ett brett sortiment. Vi har dessutom timmersaxar, lyftkrokar och annan utrustning för arbete i skogen. Här kan du se hela vårt utbud inom Skogsutrustning.

STIHL hos Granngården – i butik och online

Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer STIHL hos Granngården. Kom ihåg att du både kan beställa dina maskiner online och köpa direkt i butik. Läs mer om de olika produkterna här på vår sida om STIHL eller besök våra sidor för robotgräsklippare, populära motorsågar, bra grästrimmers eller effektiva röjsågar för att jämföra. En sak är säker- du kommer inte bli besviken med din nya STIHL-maskin!

Kategori & Filter
    • Populära
193 produkter

Visar sida 1 av 7