Gå till huvudinnehållet

Stihl

Tyska Stihl står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer Stihl.

Synonymt med hög kvalitet på maskiner för både hemmafixare och proffs

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Märket är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument. Hos oss hittar du allt ifrån motorsåg, grästrimmer och röjsåg till lövblås, skyddskläder och robotgräsklippare från STIHL.

Från kedjesåg till motorsåg

Tyska STIHL står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Sedan starten med den första elektriska kedjesågen har varumärket blivit väldigt populärt bland professionella användare av motorsågar. Många produkter för skog och trädgård senare, finns STIHL-gruppen i flera olika länder världen över.

Framgången har fortsatt och de är det bästsäljande varumärket inom motorsågar i hela världen. Med över 90 års erfarenhet av utveckling och konstruktion av innovativa motorsågar, varumärket idag marknadsledande på just motorsåg. Med hög fokus och prioritet på kvalitet och innovativa lösningar har de etablerat sig som världens bäst säljande varumärke inom fältet motordrivna sågar. Idag är deras maskiner även vanliga hos konsumenter för hem och fritid i villa och sommarstuga.

STIHL Robotgräsklippare iMow

Mow robotgräsklippare från STIHL är exeptionellt intelligenta robotar som ger toppresultat med minimal ansträngning! Din robot från STIHL gör jobbet åt dig oavsett väder och klipper stora ytor på kort tid samtidigt som den finfördelar gräset vilket bidrar till en perfekt, grön gräsmatta. Din iMow-robot styr själv sin hastighet och lutninigsgrad efter gräslängd och fuktighet. Den minns även hur mycket den redan har klippt och tar vid där den slutade senast. Robotgräsklippare från STIHL drivs av Iithium-lon batterier som inte avger avgaser och hos oss på Granngården hittar du robotgräsklippare som i test fått priser och belönats flera gånger om!

STIHL grästrimmer och röjsåg

Sedan 1950 har STIHL utvecklat röjsåg och grästrimmers. Då kallades den första röjsågen för motorlie. På senare år har både röjsågen och trimmern utvecklats vidare och användbarheten har upptäckts på allvar. När det kommer till röjning och klippning i skog och mark där terrängen är svåråtkomlig, eller där gräsklippare helt enkelt inte kommer åt är en grästrimmer eller röj perfekt. Med olika motoreffekt och skärverktyg klarar dessa STIHL-maskiner allt från kantputsning av rabatter och kanter till gångar och rejäl utgallring i skogspartier. En batteridriven trimmer, elektriskt bensindriven trimmer lämpar sig perfekt i trädgård och allmänna ytor med mindre stora hinder. Är det sly som röjas i närheten av skogsmark bör istället satsa på att köpa en röjsåg.

Köp motorsåg från STIHL online

Du vet väl om att kan klicka hem din motorsåg online på granngården.se och därefter få den uppstartad i butik? Vi erbjuder alltid hämtning i butik för motorsågar så du ska få chansen att få maskinen uppstartad och förklarad av våra duktiga säljare. Välj från en den minsta kompaktsågen till den allra starkaste proffssågen i STIHLS sortiment hos Granngården. Vi erjuder allt från batteridrivna motorsågar till elmotorsåg och bensindriven motorsåg av absolut toppkvalitet.

Att välja motorsåg

Det är inte lätt att välja rätt motorsåg med så många olika märken och modeller. Mycket bottnar i vad du ska använda sågen till och hur ofta du ska såga. STIHL har motorsågar för alla olika arbetsuppgifter. Beroende på om du behöver sågen för hem och fritid, jordbruk/skog/mark eller kanske rent skogsbruk kan du hitta den bästa motorsågen på marknaden. Alla deras produkter andas kvalitet, och det är ingen slump att professionella användare köper STIHL. Självklart erbjuder vi även komplement som motorsåskedja och skyddskläder från STIHL.

Skyddskläder från STIHL

För dig som behöver skogsutrustning och skyddskläder som sågskyddsbyxor, sågskyddsstövlar, hölster, skyddshjälm, hörselskydd och annat erbjuder STIHL ett brett sortiment. Vi har dessutom timmersaxar, lyftkrokar och annan utrustning för arbete i skogen.

STIHL hos Granngården - i butik och online

Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer STIHL hos Granngården. Kom ihåg att du både kan beställa dina maskiner online och köpa direkt i butik. Läs mer om de olika produkterna här på vår sida om STIHL eller besök våra sidor för robotgräsklippare, populära motorsågar, bra grästrimmers eller effektiva röjsågar för att jämföra. En sak är säker- du kommer inte bli besviken med din nya STIHL-maskin!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

274 produkter

Visar sida 1 av 10