Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Weatherbeeta

WeatherBeeta har i över 40 år fokuserat på att skapa högkvalitativa och bekväma hästtäcken med stilig design och hållbarhet i åtanke. Som pionjärer i branschen tillverkas slitstarka hästtäcken med fodrade avlastningskuddar, vilket ger optimalt skydd och komfort åt dina fyrbenta vänner.

Weatherbeeta Hästtäcken kan köpas hos Granngården!

Håll din häst varm och torr med Weatherbeeta

Weatherbeeta är det pålitliga valet när det gäller hästtäcken av hög kvalitet. Hos Granngården hittar du ett omfattande utbud av Weatherbeeta-produkter, skapade för att ge din häst optimal komfort och skydd oavsett väderförhållanden.

Sortiment

Vårt sortiment av Weatherbeeta hästtäcken inkluderar bland annat ComFiTec.

  1. Detta täcke erbjuder överlägsen passform och rörelsefrihet för din häst.
  2. Perfekt för att stödja din hästs välbefinnande och återhämtning.
  3. Ett slitstarkt alternativ för alla väder.

Varför Välja Weatherbeeta?

  • Teknologisk Innovation: Weatherbeeta använder avancerad teknik för att säkerställa högsta kvalitet och funktionalitet.
  • Anpassad Passform: Täckena är utformade för att ge bästa möjliga passform och komfort för din häst.
  • Hållbarhet: Weatherbeetas hästtäcken är byggda för att klara tuffa förhållanden och hålla över tid.

Vanliga frågor

Vilket täcke är bäst?

Weatherbeeta har flera olika täcken och bästa valet beror på säsong och väderlek. Det finns flera utmärkta val för årets olika säsonger, med Weatherbeetas slitstarka och isolerande design som håller hästen varm och trygg.

Hur rengör jag mitt Weatherbeeta-hästtäcke?

Följ de specifika skötselråden på varje produkt, men generellt sett är det bäst att använda mild tvål och vatten. Är täcket rejält smutsigt så har vi väl anpassade rengöringsmedel, utvecklade särskilt för att rengöra just hästtäcken med.

Välj Weatherbeeta med trygghet

Ge din häst det bästa skyddet med Weatherbeeta-hästtäcken från Granngården. Besök våra hästtäcken för att hitta det perfekta täcket för din häst. För enkel och säker beställning, handla online eller besök din närmaste Granngården-butik.

Upptäck det breda utbudet av Weatherbeeta-hästtäcken på granngården.se för att säkerställa din hästs välbefinnande i alla väder.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1