Gå till huvudinnehållet

Silverline

Silverlines program med giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur består av både traditionella produkter och välbeprövade elektroniska ultraljudsskrämmor. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, vi vill bara få dem att hellre bosätta sig någon annanstans.

Trygga, enkla lösningar med skydd mot skadedjur

Silverlines program med giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur består av både traditionella produkter och välbeprövade elektroniska ultraljudsskrämmor.

För visst är vi trötta på lösspringande katter som bajsar i barnens sandlåda, sorkar som äter upp dina prydnadsträd och växter eller mullvadar som får hela gräsmattan att se hemsk ut. För att inte tala om möss och råttor inomhus som smutsar ner och tuggar sönder.

Silverline har produkter som dels avskräcker genom att avge reflexer som djuren upplever som hotande, eller att produkten detekterar rörelse och då avger avskräckande ljud. Genom att kombinera skonsamt ultraljud med ljudpulser och i vissa fall stroboskopljus skapas en miljö som djuren tycker är stressande.

Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, vi vill bara få dem att hellre bosätta sig någon annanstans.

I vårt sortiment finner du

Mus och rått avskräckande produkter för inomhusbruk och IP55 klassade, sorkstavar och kattskrämmor för utomhusbruk.

Frågor och svar

Hur fungerar produkterna som används inomhus?

A-Repeller och MR kan användas både inne i huset eller i förråd, garage och liknande utrymmen. Du sätter den i vägguttaget och den fungerar direkt. När lysdioderna lyser eller blinkar är enheten igång.

Det är viktigt att enheten sitter så öppet som möjligt då solida föremål som t.ex. möbler och väggar stoppar ljudet och mjuka material som tjocka textilier absorberar ljudvågorna.

Avskräckarna skadar aldrig djuren men ljudet uppfattas som störande och stressande så att de hellre väljer att vistas på en annan plats. Ultraljudet stör också mössen och råttornas naturliga kommunikation.

Hur länge gäller produktgarantierna och hur länge håller produkterna?

Produktgarantin för tillverkningsfel gäller i 2 år, dock inte om produkten utsatts för överspänning i elnätet eller åverkan har skett på enheten. Generellt är produkterna till för att hålla långt längre än så. För att säkerställa maximal livslängd nyttja endast inomhusprodukterna i torra utrymmen och exponera dem inte för långvarigt direkt solljus (gäller alla elektriska produkter)

Hur klarar produkterna fukt och kyla?

MR130 DG är IP55 klassad (spolsäker och dammtät) och kan användas i en fuktigare krypgrund. Övriga inomhusprodukter ska endast användas i torra utrymmen. Normalt är inte kyla ett problem men blir det väldigt kallt, under minus 20 grader kan det påverka funktionen.

Kan jag inte använda repellerna utomhus?

Nej, för att ultraljudet ska fungera på önskat sätt krävs ett rum med golv, väggar och tak annars blir ljudtrycket för lågt och effekten uteblir.

Är Silverines repeller produkter säkra att använda i hemmet?

Ja de är helt säkra och påverkar t.ex. inte annan elektronik. Det du bör tänka på att ljudfrekvenserna som irriterar och stressar möss och råttor så att de inte trivs i ditt hem, de påverkar även sällskapsmöss, tamråttor, hamstrar, marsvin, gerbiler och liknande. Likaså kan avskräckande produkter för de större djuren påverka även dina egna hundar och katter.

Människor hör endast i undantagsfall de höga ljudfrekvenserna, har du så bra hörsel får vi gratulera!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

9 produkter

Visar sida 1 av 1