Gå till huvudinnehållet

Silverline

Silverline har giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, de får dem bara att hellre bosätta sig någon annanstans. Silverlines produkter är lämpliga för alla som vill skydda sitt hem och trädgård mot skadedjur på ett effektivt och skonsamt sätt. Våra produkter är giftfria och avskräcker skadedjur på ett sätt som inte skadar djuren.

Silverline - trygga och enkla skydd mot skadedjur

Silverline har giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur. De består av både traditionella produkter och välbeprövade elektroniska ultraljudsskrämmor. Har du också tröttnat på?;

  • Katter som bajsar i barnens sandlåda.
  • Sorkar som äter upp dina prydnadsträd och växter.
  • Mullvadar som får hela gräsmattan att se hemsk ut.
  • Möss och råttor som smutsar ner och tuggar sönder.

Silverline har produkter som avskräcker genom reflexer som djuren upplever som hotande, eller att produkten detekterar rörelse och då avger avskräckande ljud. Genom att kombinera skonsamt ultraljud med ljudpulser och i vissa fall stroboskopljus skapas en miljö som djuren tycker är stressande. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, vi vill bara få dem att hellre bosätta sig någon annanstans.

Historia och mission

Silverline grundades med målet att erbjuda giftfria och effektiva produkter för att skydda mot skadedjur. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är skonsamma mot djur och miljö samtidigt som de effektivt avskräcker skadedjur.

Varför använda Silverlines produkter?

Har du också tröttnat på skadedjur som stör i ditt hem eller trädgård? Silverlines produkter erbjuder en lösning som är både effektiv och skonsam mot djur och miljö. Våra produkter avskräcker skadedjur genom att skapa en stressande miljö med hjälp av ultraljud, ljudpulser och i vissa fall stroboskopljus. På så sätt vill vi få djuren att hellre bosätta sig någon annanstans istället för att skada dem.

Hur fungerar Silverlines produkter?

I Silverlines sortiment finns det både traditionella produkter och elektroniska ultraljudsskrämmor som avskräcker skadedjur. Produkterna kan detektera rörelse och då avge avskräckande ljud eller innehålla reflexer som djuren upplever som hotande. Silverlines produkter är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk.

I vårt sortiment finner du

Mus- och råttskrämma

Våra mus- och råttskrämmor för inomhusbruk, som A-Repeller och MR, fungerar genom att sättas i ett vägguttag. När lysdioderna lyser eller blinkar är enheten igång. Ultraljudet stör möss och råttors naturliga kommunikation, vilket gör att de känner sig otrygga och lämnar området.

Sork- och kattskrämma

För utomhusbruk erbjuder vi IP55-klassade sorkstavar och kattskrämmor. Dessa produkter avskräcker skadedjur från att besöka din trädgård eller mark genom att avge ultraljud och ljudpulser.

Frågor och svar

Hur fungerar produkterna som används inomhus?

A-Repeller och MR kan användas både inne i huset eller i förråd, garage och liknande utrymmen. Du sätter den i vägguttaget och den fungerar direkt. När lysdioderna lyser eller blinkar är enheten igång. Det är viktigt att enheten sitter så öppet som möjligt då solida föremål som t.ex. möbler och väggar stoppar ljudet och mjuka material som tjocka textilier absorberar ljudvågorna. Avskräckarna skadar aldrig djuren men ljudet uppfattas som störande och stressande så att de hellre väljer att vistas på en annan plats. Ultraljudet stör också mössen och råttornas naturliga kommunikation.

Hur länge gäller produktgarantierna och hur länge håller produkterna?

Produktgarantin för tillverkningsfel gäller i 2 år, dock inte om produkten utsatts för överspänning i elnätet eller åverkan har skett på enheten. Generellt är produkterna till för att hålla långt längre än så. För att säkerställa maximal livslängd nyttja endast inomhusprodukterna i torra utrymmen och exponera dem inte för långvarigt direkt solljus (gäller alla elektriska produkter)

Hur klarar produkterna fukt och kyla?

MR130 DG är IP55 klassad (spolsäker och dammtät) och kan användas i en fuktigare krypgrund. Övriga inomhusprodukter ska endast användas i torra utrymmen. Normalt är inte kyla ett problem men blir det väldigt kallt, under minus 20 grader kan det påverka funktionen.

Kan jag inte använda repellerna utomhus?

Nej, för att ultraljudet ska fungera på önskat sätt krävs ett rum med golv, väggar och tak annars blir ljudtrycket för lågt och effekten uteblir.

Är Silverlines repeller produkter säkra att använda i hemmet?

Ja de är helt säkra och påverkar t.ex. inte annan elektronik. Det du bör tänka på att ljudfrekvenserna som irriterar och stressar möss och råttor så att de inte trivs i ditt hem, de påverkar även sällskapsmöss, tamråttor, hamstrar, marsvin, gerbiler och liknande. Likaså kan avskräckande produkter för de större djuren påverka även dina egna hundar och katter. Människor hör endast i undantagsfall de höga ljudfrekvenserna, har du så bra hörsel får vi gratulera!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundservice för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1