Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Landmann

Landmanns grillar kännetecknas av prisvärdhet, hållbarhet, hög kvalitet och en mängd olika modeller och tillbehör.

Grillar med en given plats i trädgården

Landmann är en av världens största tillverkare av grillar med en given plats i alla trädgårdar. Det tyska företaget har tillverkat grillar av högsta kvalitet i över 50 år. De är idag den ledande tillverkaren av kolgrillar i Europa. Landmanns grillar kännetecknas av prisvärdhet, hållbarhet, hög kvalitet och en mängd olika modeller och tillbehör. Låt din sommarkväll förgyllas av en grill från Landmann.

Optimerat värmesystem från Landmann

PTS eller Power Thermo System är ett nytt optimerat värmesystem från Landmann med strömlinjeformade delar och ny flametamer som ger jämnare och mer effektiv värmeutveckling över alla grillytor. Värmen justeras enkelt med hjälp av veven som höjer och sänker glödbädden.

Tysk kvalitet från Landmann

Landmann har tillverkat grillar av högsta kvalitet i över 50 år. De är idag den ledande tillverkaren av kolgrillar och gasolgrillar i Europa. Landmanns grillar kännetecknas av prisvärdhet, hållbarhet, hög kvalitet och en stor mångfald av modeller. Köp gasolgrill eller kolgrill från Landmann i närmsta Granngården butik eller online på Granngården.se. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1