Gå till huvudinnehållet

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.

Klassiskt hundfoder av hög kvalitet

Eukanuba har en lång erfarenhet av tillverkning utav djurfoder, främst till hund och katt. Sedan starten 1946 har Eukanuba mer än 60 år i branschen och är etablerade som en högkvalitativ leverantör av foder. Namnet Eukanuba betyder "det bästa" eller "högsta" och härstammar från jazzkulturen i USA under 1940-talet. Eukanuba var ett ord som användes för att benämna det bästa inom sin kategori. Sedan 1969 har Eukanuba varit namn åt deras foder, då grundaren Paul Iams döpte sitt hundfoder till just Eukanuba. Namnet var passande du Eukanuba hundmat var tillverkat av de bästa råvarorna för hundens bästa. Det heter fortfarande idag Eukanuba under nuvarande ägare Proctor & Gamble.

Köp Eukanuba hundfoder online på Granngården

Det är än idag så att Eukanuba är just det bästa för din hund. Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka. Tonvikten är att försöka motsvara hundens naturliga föda som köttätare. Därför är Eukanubas hundfoder baserat på kött. Sedan 1950 har veterinärer använt Eukanuba som hundmat. Än idag använder också veterinärer Eukanubas foder, vilket är en stark signal att Eukanubas hundfoder är betrott som ett av de bästa hundmaten som finns på marknaden. Välj från ett stort utbud av Eukanuba hundfoder hos oss på Granngården och köp i butik nära dig. Du kan även beställa och köpa Eukanuba hundfoder online här på Granngården.se

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
71 produkter

Visar sida 1 av 3