Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Eukanuba

Eukanuba hundfoder och kattmat är högt uppskattat av svenska hund- och kattägare. Med noggrant utvecklade recept som främjar optimal hälsa och välmående, är Eukanuba det perfekta valet för både hundar och katter. Ge dina pälsklingar det bästa med Eukanubas näringsrika mat! Ett högklassigt torrfoder som får dem att voffa och mjaua av lycka, helt enkelt!

Eukanuba – Hundfoder & Kattmat av högsta kvalitet

Låt dina pälsklingar njuta av Eukanuba katt- eller hundfoder på bästa sätt. Upptäck hur du kan optimera dina fyrbenta vänners näringintag och välmående.

Varför välja Eukanuba?

✔︎ Främjar livslångt välbefinnande: Anpassat efter hundens ålder och storlek, ger Eukanuba näring för varje livsstadium och rasstorlek.

✔︎ Högkvalitativa recept: Varje Eukanuba-recept är noga sammansatt för att ge din hund alla essentiella näringsämnen för starka muskler och övergripande hälsa.

✔︎ Specialanpassat för unika behov: Eukanuba erbjuder funktionella foder med skräddarsydda recept för att möta individuella näringsbehov och främja välbefinnandet hos varje hund. Daily care serien är anpassad för vuxna hundar med normala behov.

Eukanuba Hundmat – fördelar & serveringstips!

🐶 Eukanuba hundfoder är framtaget för att tillgodose din hunds dagliga näringsbehov och gynna en hälsosam livsstil. Ett torrfoder innehållande Omega-3-fettsyror som bidrar till en hälsosam hud och päls för din hund. Dessutom innehåller det animaliskt fett av gris och Omega-6 för en balanserad kost och optimal hälsa. Eukanubas hundfoder tillverkas av högkvalitativa råvaror och är fritt från konstgjorda smak-, färgämnen och konserveringsmedel.

🐶 Följ gärna fodergivningsguiden på förpackningen av Eukanuba hundfoder. Utfodringen bör anpassas efter din hunds individuella energibehov; baserat på ålder, storlek, aktivitetsnivå och eventuella hälsotillstånd. Tänk på att du inte bör mata din hund direkt före eller efter fysisk ansträngning för att undvika eventuella matsmältningsproblem.

🐶 Eukanuba hundfoder kan serveras torrt eller blötas, lite beroende på din hunds preferenser. Se till att din fyrbente kompis alltid har tillgång till färskt vatten vid måltiderna. Se till att din fyrbenta kamrat alltid har tillgång till färskt vatten vid måltiderna för att säkerställa optimal hydrering.

Eukanuba Kattmat – fördelar & serveringstips!

🐱 Eukanuba kattmat erbjuder ett anpassat torrfoderrecept som ger optimal näring genom hela kattens liv. Eukanuba innehåller högt animaliskt protein, vilket är viktigt för kattens hälsa, och är tillverkade med högkvalitativa ingredienser utan tillsatser som artificiella smakämnen, färgämnen eller GMO. Med Eukanuba kan du tryggt ge din katt en näringsrik måltid som främjar dess välbefinnande.

🐱 Eukanuba erbjuder olika torrfoder som är anpassat för olika livsskeden; inklusive kattungar, vuxna katter och äldre katter, för att tillgodose deras specifika näringsbehov. Fodret för vuxna är utformat för katter över ett år, medan fodret för äldre katter är anpassat för katter över sju år. Om din katt inte har specifika hälsokrav som kräver specialfoder, så kan Eukanuba torrfoder i allmänhet passa de flesta katter.

🐱 Vid en första utfodring av Euknuba så är vår rekommendation att introducera torrfodret successivt i din katts kost under en fyra dagars-period. Mängden din katt äter kan variera beroende på ålder och aktivitetsnivå jämfört med den rekommenderade mängden.

Eukanuba – 60 år av kvalitet

Eukanuba har över 60 års erfarenhet av högkvalitativt djurfoder. Namnet, som betyder "det bästa" eller "toppen," härstammar från jazzkulturen på 1940-talet och symboliserar företagets åtagande att erbjuda det bästa. Sedan 1969 har Eukanuba varit det ledande valet för djurägare under nuvarande ägaren Procter & Gamble.

Företagets mission är att erbjuda högkvalitativt foder som passar alla hundar och katter, med noggrant utvalda ingredienser för individuella energibehov och en hälsosam livsstil. Eukanuba undviker konstgjorda tillsatser och strävar alltid efter att ge din fyrbente vän bästa möjliga foder.

Köp Eukanuba hos Granngården

Eukanubas hundfoder och kattmat har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet med alla viktiga vitaminer och mineraler dina husdjur behöver. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka. Välj från ett stort utbud av Eukanuba hundfoder och kattmat hos oss på Granngården. Köp i butik nära dig eller online här på Granngården.se Här kan du även utforska Granngårdens egenproducerade hundfoder och kattmat.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Eukanuba hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
28 produkter

Visar sida 1 av 1