Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sund Hundmat

Frystorkat belöningsgodis framtaget med svensk veterinär! Naturligt, hälsosamt och gott i varje tugga. Träningsgodis från Sund Hundmat är rikt på proteiner, vitaminer och mineraler och går enkelt att dela i mindre bitar på promenaden eller under träningen.

Rätt godis för din hund!

Allt fler skaffar hund och ser fördelarna med att fodra naturligt och ge nyttigt hundgodis. Att ge din hund ett hälsosamt belöningsgodis ökar hundens välmående och livskvalitet. Träningsgodis från Sund Hundmat är rikt på proteiner, vitaminer och mineraler. Ett smakrikt hundgodis som enkelt går att dela i mindre bitar och ta med på promenaden.

Hälsosamt belöningsgodis framtaget av svensk veterinär

Våra husdjur drabbas av samma problem med hälsan som vi människor, orsakade av livsstil och matvanor. Det gör att tillgången på hälsosamma alternativ för våra hundar ökar. Sund Hundmat har låtit en erfaren och foderintresserad veterinär ta fram en bred variation av frystorkat hundgodis.

Vad är frystorkat hundgodis?

Frystorkning sker utan värme vilket innebär att alla naturliga näringsämnen bevaras utan att förstöras eller försämras, och ingenting behöver tillsättas i efterhand. Det mest naturliga godiset du kan ge din hund.

Ge din hund naturligt hundgodis

Belöningsgodiset från Sund Hundmat består av kött från frigående och välmående djur. Produktionen är klimatneutral och drivs till 100% av förnyelsebar energi från solceller. Alla hundar har olika behov och smakpreferenser. Därför kommer givetvis belöningsgodiset från Sund Hundmat i flera varianter. Godbitar från t.ex. hjort, oxe, and och struts samt frystorkade lamm- och oxmedaljonger. Medaljongerna kan även utfodras dagligen som ett helfoder om du tillsätter vatten.

Fördelar med Hund Sundmat

  • Ett hälsosamt belöningsgodis framtaget av svensk veterinär
  • Otroligt smakrikt även för de mest kräsna vovvarna
  • Kött från frigående, välmående djur
  • Klimatneutral produktion (drivs till 100% av förnyelsebar energi)

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1