Gå till huvudinnehållet

Oregon

Oregon har olika typer av motorsågar och tillbehör för att det mesta inom skogsbruk. Oregons sortiment omfattar också batteriverktyg och elverktyg som används av proffs, men passar lika bra för villaägare och hemmafixare som vill använda kvalitetsverktyg och maskiner.

Marknadens enda självslipande elmotorsåg!

Professionella skogsarbetare, villaägare och grönytearbetare runt om i världen är beroende av att arbeta smart och prestera på topp med produkter som håller länge.

De känner stolthet i sitt arbete. Oregon känner stolthet i att vara de som möjliggör att du kan få ditt arbete rätt utfört med rätt verktyg.

Blount International som ligger bakom varumärket Oregon är en global tillverkare som erbjuder sitt utbud i mer än 115 länder. Oregon Saw Chain Company grundades 1947 i Portland Oregon i USA. Joe Cox som startade upp företaget utvecklade den moderna motorsåg-designen utifrån hur timmerman skalbaggens larver (timber beetle) tuggade sig genom träfiber. Och så började dagens ledande motorsågsvarumärke Oregon sin resa som växande motorsågstillverkare.

Oregon har olika typer av motorsågar och tillbehör för att det mesta inom skogsbruk. I Granngårdens sortiment finns den elektriska motorsågen Oregon EI CS 1500, den enda självslipande elsågen motorsågen på marknaden! Förutom klassisk kedjesåg erbjuder Oregon även tillbehör som trimmertråd och trimmerhuvud för röjsåg, grästrimmer och gräsklippare. Oregons sortiment omfattar också batteriverktyg och elverktyg som används av proffs, men passar lika bra för villaägare och hemmafixare som vill använda kvalitetsverktyg och maskiner.

Motorsågskedja och motorsågssvärd

Oregon har ett stort utbud av produkter för dig som arbetar med motorsåg och andra verktyg. Extra bra är dem på området motorsågskedja, sågsvärd och inte minst trimmerhuvud och trimmertråd. I sortimentet finns även tillbehör som slipare för motorsågskedjor, smörjmedel, brytjärn, lyftkrok och annan skogsutrustning.

Skyddsutrustning från Oregon

Använd alltid godkänd skyddsutrustning vid arbete med motorsåg! Oregon har ett brett utbud av pålitliga skydd såsom skyddsglasögon,hörselskydd och skyddskläder. Riktiga arbetskläder och skydd är viktigt vid skogsarbete. Säkerheten först, tänk på det.

Se till att ha bra utrustning när du arbetar i skogen eller utför trädgårdsarbete hemma! Köp motorsåg, trimmers och tillbehör från Oregon i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

128 produkter

Visar sida 1 av 5