Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska bönder. Med stor kunskap och nära kontakt med odlingen bidrar de till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också! Företaget är modernt och innovativt med sunda värderingar genom hela produktionsledet. Lantmännen tar stort miljöansvar och arbetar aktivt för att minska utsläppen från spannmåls- och foderproduktion.

Ett kooperativ av 18 000 svenska bönder

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Lantmännen är uppbyggt som ett lantbrukskooperativ för ett livskraftigt lantbruk. Företaget är modernt och innovativt med sunda värderingar i hela produktionsledet. Lantmännen tar ett stort miljöansvar för att minska utsläppen för spannmål och foderproduktion. Deras mål är att ta ansvar från jord till bord och bra mat från Lantmännen ska kännas trygg med den gröva grodden. I Granngårdens sortiment hittar du ett brett utbud av foder till bla gris, häst, höns, får och get och nötkreatur. Fodren kännetecknas av toppkvalitet och ständiga förbättringar.
Lantmännen bedriver konstant forskning för att alltid ha de bästa ingredienserna i sina foder.

Hönsfoder och fjäderfä

Rent vatten och nytt foder dagligen är två mycket viktiga delar för friska djur. För dig med hobbyverksamhet och som vill ha fina ägg med extra gul äggula att plocka till frukosten har vi anpassat hönsfoder. Och kom ihåg att ge dina höns snäckskal. Välj mellan ett brett sortiment av foder och tillskott från Lantmännen hos oss på Granngården.

Lammnäring, Fårfoder & Getfoder

Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också! För oss betyder det mycket att erbjuda ett brett sortiment av noga utvalda produkter som underlättar skötseln av dina får. För att öka slaktvikten och klassningen hos lamm är det viktigt att djuren får i sig rätt mängd näring i form av bland annat mineraler, spårämnen och vitaminer. Här spelar lammnäring och fårfoder en viktig roll.

Genom att ge djuren högkvalitativt foder vid rätt tidpunkt ges de bästa förutsättningarna för hälsa och tillväxt. Lantmännens noggrant balanserade foder främjar starka och friska lamm, vilket i sin tur gynnar deras tillväxt och livslånga hälsa. Våra kraftfoder för lamm och får är speciellt utformade för att tillgodose deras näringsbehov, inklusive ett anpassat kopparinnehåll för optimal hälsa.

Ekologiskt foder

Lantmännen erbjuder ekologiskt foder – Lantmännen Sund – som är anpassat efter djurens behov och följer alla regler för ekologisk produktion. Lantmännen har lång erfarenhet inom den ekologiska marknaden och kan tillgodose behoven året om genom balanserad odling och tillgång på råvaror.

Fodertillskott & mineraler

En sak är säker: En bra start gynnar tillväxten under hela uppväxtperioden. Oftast täcks behovet av mineraler och vitaminer av de som finns i den dagliga foderstaten, men ibland kan dina lamm, får och getter behöva fodertillskott. Lantmännens tillskott för får löser de flesta problem som kan uppstå och ökar djurens välbefinnande.

Köp ditt foder från Lantmännen i närmsta Granngården butik eller online på Granngården.se. Välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
85 produkter

Visar sida 1 av 3