Gå till huvudinnehållet

Lantmännen

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också!

Ett kooperativ av 25 000 svenska lantbrukare

Lantmännen är ett kooperativ som ägs och styrs av 25 000 svenska lantbrukare.

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Det gör också företaget till ett av de mer moderna och innovativa i landet.
Lantmännen tar ett stort miljöansvar för att minska utsläppen för såväl spannmål som foderproduktionen.

Sunda värderingar i hela produktionsledet gör Lantmännen till ett företag du kan kan vända dig till med gott samvete.

I Granngårdens sortiment hittar du ett brett utbud av foder till bla gris, häst, höns, får och get och nötkreatur som kännetecknas av toppkvalitet och ständiga förbättringar.
Lantmännen bedriver konstant forskning för att alltid ha de bästa ingredienserna i sina foder.

Hönsfoder och fjäderfä

Rent vatten och nytt foder dagligen är två mycket viktiga delar för friska djur. För dig med hobbyverksamhet och som vill ha fina ägg med extra gul äggula att plocka till frukosten har vi anpassat hönsfoder. Och kom ihåg att ge dina höns snäckskal. Välj mellan ett brett sortiment av foder och tillskott från Lantmännen hos oss på Granngården.

Lammnäring, Fårfoder och getfoder

Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också! För oss betyder det mycket att erbjuda ett brett sortiment av noga utvalda produkter som underlättar skötseln av dina får.

För att öka slaktvikten och klassningen hos lamm är det viktigt att djuren får i sig rätt mängd näring i form av bland annat mineraler, spårämnen och vitaminer. Här spelar lammnäring och fårfoder en viktig roll. En bra start gynnar tillväxten under hela uppväxtperioden. Oftast täcks behovet av mineraler och vitaminer av de som finns i den dagliga foderstaten, men ibland kan man behöva tillskott. Lantmännens tillskott för får löser de flesta problem som kan uppstå och ökar djurens välbefinnande.

Köp ditt foder från Lantmännen i närmsta Granngården butik eller online på Granngården.se. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

104 produkter

Visar sida 1 av 4