Gå till huvudinnehållet

Polyver

Polyver är ledande inom tillverkning av varma stövlar som står emot kyla ner på -40 grader. Produktion och tillverkning ligger båda delar i Pilgrimsstad, Jämtland.

Svensktillverkade varma vinterstövlar

Det svenska varumärket Polyver tillverkar stövlar i polyuretan av högsta kvalitet efter en ekologisk strategi.

Polyver är ledande inom tillverkning av varma stövlar som står emot kyla ner på -40 grader. Produktion och tillverkning ligger båda delar i Pilgrimsstad, Jämtland. Hela resan från att ta emot råvara till den färdiga produkten sker alltså på plats i Sverige med så lite miljöpåverkan som möjligt.
Polyvers varma vinterstövlar används både som isfiskestövel, jaktstövel och vanlig "hemma på gården"-stövel. De är speciellt utformade efter skandinaviska förhållanden vilket gör dem mycket slitstarka. Du kan köpa stövlarna enkelt online här på granngården.se eller på plats i din lokala Granngårdenbutik.

Polyver Premiumstövel

I vårt sortiment hittar du flera premiumstövlar från Polyver. Vi erbjuder bland annat Polyver Premium Safety - stövlarnas stövel. Modellen har en unik konstruktion med väldigt effektiv isolering i kombination med en ultralätt vikt. Denna säkerhetsstövel är faktiskt hela 40% lättare än en traditionell gummistövel och har dubbelt så lång hållbarhet.

Polyver stövlar för barn och vuxna

Du kan köpa Polyvers stövlar för barn och vuxna då storleksutbudet sträcker sig från 29/30 upp till storlek 46/47. Modellerna har blivit mycket populära bland barnfamiljer just då de varmfodrade stövlarna är så täta, mjuka och slitstarka. De håller med andra ord både för fiske, lek utomhus i snön, arbete på gården och promenaden i skogen. Välj bland höga och låga vinterstövlar från varumärket. Polyver för dam och herr är unisex-modeller så välj fritt mellan de låga och höga stövlarna.

Köp Polyver stövlar och boots online

Köp dina Polyver-stövlar hos oss på Granngården! Vi har alltid fri frakt till butik när du beställer online och självklart kan du även beställa direkt hem till dörren. Tveka inte heller att besöka oss på plats i butik, vår kunniga personal finns alltid på plats om du har frågor. Välkommen att köpa P-Original hos oss!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

2 produkter

Visar sida 1 av 1