Gå till huvudinnehållet

Robur

Bozita Roburs hundfoder stärker på ett naturligt sätt hundens egna funktioner. Hundar som får Robur ska stå starka inför krävande utmaningar och ansträngningar.

Svensktillverkat hundfoder av högsta kvalitet

Bozita Robur hundfoder är svensktillverkat i Vårgårda och namnet kommer från latin och betyder styrka och storhet.

Ett passande namn då Robur är glutenfritt foder av klassen superpremium med noga utvalda råvaror för högsta kvalitet och smaklighet. Bozita Roburs hundfoder stärker på ett naturligt sätt hundens egna funktioner. Hundar som får Robur ska stå starka inför krävande utmaningar och ansträngningar.

Hundfoder historia Bozita Robur

Sedan 1903 har hundmat tillverkats i Vårgårda på den bördiga västgötaslätten i Sverige. Doggy AB som står bakom Bozita Robur hundfoder, är den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige med över 100 års erfarenhet. Genom att satsa starkt på produktveckling, kan de producera nya bra foderserier som just Bozita Robur. Målsättningen är att leda hundfoderbranschen där produktutveckling innebär vidareutveckling av redan framstående hundfoder, men också ständig utveckling av nya foder.

Bozita Robur foderinnehåll

Bozita Robur innehåller en hög andel färskt svenskt kött, ris och majs istället för vete för att ge en glutenfri hundmat och fibersammansättning. Resultatet blir en god tarmfunktion. Robur hundfoder har även megadoser av vitamin C och E som tillsammans med Selen utgör ett komplett antioxidantskydd. Vill du läsa mer om Roburs hundfoder kan du göra det på Bozita Roburs sida.

Roburs egenutvecklade mervärden SPC underlättar för en mage i form och ökad prestationsförmåga, och Roburs egenutvecklade MacroGard hjälper din hunds immunförsvar. Alla råvarorna fyller en funktion och är noga uttänkt i enlighet med forskning. Allt för att stärka hundens egna kroppsfunktioner. Byter du till ett hundfoder från Robur så garanterar du att din fyrbenta vän får bästa möjliga hundfoder.

Köp Bozita Robur hundfoder i Granngårdens butiker nära dig, eller köp direkt online med hemleverans.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

26 produkter

Visar sida 1 av 1