Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bozita Robur

Bozita Robur är ett högkvalitativt och näringsriktig hundfoder som tillagas i svenska Vårgårda. Köket drivs i harmoni med naturen och tillverkningen är kvalitetscertifierad sedan länge. Det betyder att du som djurägare kan lita på att Bozitas produkter inte innehåller något som är skadligt för ditt djur och att maten tillagas under goda förhållanden. Filosofin är att Bozita ska vara lika bra för djuren som för omvärlden.

Bozita Robur - Svensktillverkat hundfoder av högsta kvalitet

Hos Granngården är vi stolta över att erbjuda Bozita Robur, svensktillverkat hundfoder av absolut högsta kvalitet. Med en fabrik belägen i Vårgårda och namnet som betyder styrka och storhet på latin, ett passande namn då Robur är ett superpremium foder med noga utvalda råvaror. Helt enkelt högsta kvalitet och riktigt bra smaklighet. Fodret stärker på ett naturligt sätt hundens egna funktioner. Bozita Robur ett superpremium foder med noggrant utvalda råvaror. Vi tror på att ge din hund det bästa, både när det gäller smaklighet och näringsinnehåll. Hundar som får Robur ska stå starka inför krävande utmaningar och ansträngningar.

Historia, mission och mål för Bozita Robur

Sedan 1903 har hundmat tillverkats i Vårgårda på den bördiga västgötaslätten i Sverige. Med över 100 års erfarenhet är Doggy AB, som står bakom Bozita Robur, den ledande tillverkaren av hund- och kattmat i Sverige. Deras målsättningen är att leda hundfoderbranschen! De produktutvecklar ständigt vilket innebär vidareutveckling av redan framstående hundfoder, men också nya spännande produkter.

Näringsriktig hundmat, tillagad i Vårgårda

Recepten till Bozitas hundmat tas fram av nutritionister som är specialiserade på hundar. Så du kan vara säker på att din bästa vän får i sig allt den behöver. Ett bra hundfoder ska vara väl sammansatt och innehålla allt ditt djur behöver. Protein, fett, mineraler och vitaminer i rätt proportioner och utan onödiga tillsatser. Råvarorna väljs med omsorg och de använder en så stor andel färska och svenska råvaror som möjligt.

Bozita Robur innehåller en hög andel färskt svenskt kött och är fri från konstgjorda smak- och färgämnen. Ett komplett helfoder.

Bozita Roburs foder innehåller även fettsyrorna omega-3 EPA och DHA för att främja en frisk hud och päls. Vi strävar efter att erbjuda hundfoder med hög smaklighet och smältbarhet för att göra måltiderna både njutbara och näringsrika för din hund. Kolydratkällorna är ris och majs istället för vete för att ge en glutenfri hundmat. Robur hundfoder är även väl berikade med vitamin C och E som tillsammans med Selen utgör ett komplett antioxidantskydd.

Roburs egenutvecklade mervärden SPC underlättar för en mage i form och ökad prestationsförmåga, och Roburs egenutvecklade MacroGard hjälper din hunds immunförsvar. Alla råvarorna fyller en funktion och är noga uttänkt i enlighet med forskning. Allt för att stärka hundens egna kroppsfunktioner. Byter du till ett hundfoder från Robur så garanterar du att din fyrbenta vän får bästa möjliga hundfoder.

Köp Bozita Robur hundfoder och torrfoder i Granngårdens butiker nära dig, eller köp direkt online med hemleverans.

Köket drivs av 100 % förnyelsebar energi

Köket i Vårgårda drivs till 100 procent av förnyelsebar energi, allt spill blir till biogas och de använder miljöcertifierade transporter. Efter mer än 100 års erfarenhet har Bozita lärt sig att själva tillverkningen är minst lika viktigt som hur det smakar. Genom att i möjligaste mån använda naturliga ingredienser och tillverkningsmetoder noggrant förfinade genom decennier, så producerar de hundfoder som verkligen återspeglar det svenska intresset för naturen.

Varför är Bozita Robur ett bra val för min hund?

Bozita Robur är ett utmärkt val för din hund eftersom det tillverkas av högkvalitativa råvaror och är fritt från konstgjorda smak-, färg- och konserveringsmedel. Vårt foder är utformat för att främja din hunds hälsa och välmående genom att stärka dess egna kroppsfunktioner. Det är också lätt att anpassa fodergivan efter din hunds individuella energibehov, vilket gör att du kan ge den optimal näring för att möta dess specifika behov.

Hur ska jag utfodra min hund med Bozita Robur?

Du kan servera Bozita Robur torrt eller blötlagt i vatten, beroende på din hunds preferenser. Se till att följa de rekommenderade utfodringsmängderna på förpackningen och anpassa fodergivan efter din hunds energibehov. Det är också viktigt att inte utfodra hunden före eller direkt efter kraftig ansträngning. Om du har frågor om utfodringen eller behöver råd, är vår kunniga kundtjänst alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder från Bozita Robur hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1