Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Purina Pro Plan

Purina Pro Pan framhåller vikten av rätt näring för ditt husdjurs långsiktiga hälsa och välmående. Med över 90 års passion och vetenskaplig expertis är Pro Plan det självklara alternativet för många husdjursägare när det gäller kattmat och hundfoder.

Djurens välmående börjar med rätt kost!

Pro Plan djurfoder tillverkas av Purina och de tillverkar några av de mest populära djurfoder som finns på marknaden. Purina Pro Plan leder forskningen om näring, hälsa och foder för husdjur framåt. Lekfull personlighet, glansig päls och klara ögon är tecken på ett välmående husdjur. På Purina lever de efter att husdjurens välmående börjar med rätt kost – Pro plan. Pro plan är en bra grundsten i ditt husdjurs välbefinnande, men samtidigt är inte kosten hela nyckeln till ett bra djurliv helt på egen hand. Purina är noga med att även upplysa om vikten av andra kompletterande delar till ett bra djurliv, som till exempel träning hos hundar och hur du och ditt husdjur lever i övrigt.

Pro Plan innovationer

Pro plan från Purina är en vetenskap med en historia sedan mer än 85 år tillbaka. Teamet bakom djurfodersortimentet från Pro Plan består av dietister, livsmedelsforskare, etnologer och veterinärer. Pro Plan-teamet kan verkligen klassas som pionjärer inom foder för husdjur som hund och katt.

Purinas Pro Plan foder är ständigt under utveckling och det forskas flitigt kring hur man kan innovera djurfoder och näringsämnen vidare. Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.

Optimalt anpassat hundfoder för känsliga hundar

Pro Plans foder är många, och här är två populära sorter från Granngårdens utbud:

Sensitive Skin är exempelvis ett komplett, torrfoder vetenskapligt sammansatt för hundar med känslig hud. Innehåller en särskild kombination av hudvårdande näringsämnen, som aminosyror, essentiella fettsyror, B-vitamin och zink, som har bevisats främja en frisk hud och vacker päls. Receptet är rik på lax och utformat för att bidra till att minska risken för hudproblem och främja friska leder för en aktiv livsstil.

Sensitive Digestion är ampassad för hundar med en känslig matsmältning. Och PRO PLAN Sensitive Digestion-serien är består av näringsämnen som hjälper till att förbättra matsmältningshälsan hos valpar och vuxna hundar. Lättsmälta ingredienser (som ägg) som underlättar matsmältningsprocessen och bentonit (en naturlig lera) som främjar god avföringskvalitet.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Purina Pro Plan hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Du kan se mer från Granngårdens utbud av bland annat Pro Plans populära hundfoder och kvalitativa kattmat. Hitta djurfoder från Pro Plan till hund och katt hos Granngården. Köp i butiken eller direkt online med hemleverans.

Kategori & Filter
    • Populära
39 produkter

Visar sida 1 av 2