Gå till huvudinnehållet

Purina Pro Plan

Purina Pro Pan framhåller vikten av rätt näring för ditt husdjurs långsiktiga hälsa och välmående. Med över 90 års passion och vetenskaplig expertis är Pro Plan det självklara alternativet för många husdjursägare när det gäller kattmat och hundfoder.

Djurens välmående börjar med rätt kost!

Pro Plan djurfoder tillverkas av Purina och de tillverkar några av de mest populära djurfoder som finns på marknaden. Purina Pro Plan leder forskningen om näring, hälsa och foder för husdjur framåt. Lekfull personlighet, glansig päls och klara ögon är tecken på ett välmående husdjur. På Purina lever de efter att husdjurens välmående börjar med rätt kost – Pro plan. Pro plan är en bra grundsten i ditt husdjurs välbefinnande, men samtidigt är inte kosten hela nyckeln till ett bra djurliv helt på egen hand. Purina är noga med att även upplysa om vikten av andra kompletterande delar till ett bra djurliv, som till exempel träning och hur du och ditt husdjur lever i övrigt.

Pro Plan innovationer

Pro plan från Purina är en vetenskap med en historia sedan mer än 85 år tillbaka. Teamet bakom djurfodersortimentet från Pro Plan består av dietister, livsmedelsforskare, etnologer och veterinärer. Pro Plan-teamet kan verkligen klassas som pionjärer inom foder för husdjur som hund och katt. Purinas Pro Plan foder är ständigt under utveckling och det forskas flitigt kring hur man kan innovera djurfoder och näringsämnen vidare. Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.

Pro Plan Optistart

Pro Plan-sortimentet Optistart inspirerades från deras forskning inom hur man förbättrar valpars immunsystem. Har du hundvalp och funderar på ett optimalt hundfoder är Pro Plan Optistart ett bra sortiment att titta vidare på.

Pro Plan Optinutrition

Deras egenutvecklade optinutrition innebär att de strävar efter vetenskapligt bevisade fördelar inom djurfoder. Varje enskilt näringsämne och ingrediens väljs ut för att ge meningsfulla hälsofördelar. Hela Pro Plan-sortimentet är baserat på deras Optinutrition. Du kan se mer från Granngårdens utbud av bland annat Pro Plans populära hundfoder och kvalitativa kattmat med optinutrition. Hitta djurfoder från Pro Plan till hund och katt hos Granngården. Köp i butiken eller direkt online med hemleverans.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
39 produkter

Visar sida 1 av 2