Gå till huvudinnehållet

Thermacell

Är du på resande fot eller på altanen och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor.

Portabelt skydd mot myggor

Är du på löpande fot och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor.

Ta fram Thermacell myggskydd och starta den för att stänga ute mygg på en zon upp till 20 m2.

Thermacell mot mygg drivs på gas i kombination med myggmedel som tillsammans ger en myggfri zon. För in en gaspatron och en matta med myggmedel och sätt gasknappen till ON och den är aktiverad.

Skulle det mot förmodan komma in blodsugande insekter som mygg eller knott innanför din myggfria zon, är myggen ändå bedövade och sticker inte dig. Du kan vara trygg att slippa myggor med din nya Thermacell.

Thermacell är portabel

Ta med din Thermacell och få ett bärbart myggskydd när du åker ut med familjen på camping, utflykt eller fiskar. Passar även perfekt för dig som jagar eller fiskar och behöver ett bra medel mot mygg. Om du är på jakt efter fler myggmedel eller produkter mot mygg, kika bland våra populära medel mot myggor.

Tillbehör för Thermacell

Köp till tillbehör som gaspatron, hölster och myggmedel till din Thermacell myggbortstötare på granngården.se. Det ingår 12 timmars skydd i den medföljande mattan med myggmedel. Lägg till refill av gaspatron och myggmattan med myggmedel och var förberedd för längre tider utan mygg.

Köp Thermacell mot mygg i Granngårdens butiker eller online på granngården.se och bli fri från mygg.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

26 produkter

Visar sida 1 av 1