Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Thermacell

Är du på resande fot eller på altanen och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor. Thermacell fungerar genom att skapa en zon som är fri från mygg och andra blodsugande insekter. Det är en enkel och effektiv lösning som är enkel att använda och som fungerar utan behov av några batterier eller elanslutning.

Thermacell - En effektiv myggavvisare för utomhusbruk

Är du på löpande fot och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor. Thermacell är ett välkänt varumärke som har specialiserat sig på att producera effektiva produkter för att skydda mot mygg och andra blodsugande insekter. Sedan 1999 har Thermacell utvecklat innovativa lösningar för att ge utomhusälskare en möjlighet att njuta av naturen utan att störas av myggor. Thermacells mission är att förse kunder med högkvalitativa och pålitliga produkter som skyddar mot mygg och andra insekter på ett enkelt sätt. Genom att använda sig av modern teknik och forskning, strävar Thermacell efter att skapa de mest effektiva myggskydden på marknaden.

Varför välja Thermacell?

Att bli biten av mygg kan orsaka irritation och klåda. För personer som vistas mycket utomhus, såsom campare, jägare och fiskare, eller personer som får kraftiga allergiska reaktioner, kan myggbett vara ett stort problem. Thermacell erbjuder en enkel och effektiv lösning som skyddar dig mot mygg och andra insekter.

Vem kan använda Thermacell?

Thermacell mot mygg är en produkt som är perfekt för alla som gillar att spendera tid utomhus. Det är en idealisk lösning för campare, jägare, fiskare och alla vi som bara vill umgås på sommarkvällarna ute på altanen med god mat och dryck, som söker efter en effektiv myggavvisare som kan skydda dem mot blodsugande insekter.

Hur fungerar Thermacell myggavvisare?

Thermacell mot mygg drivs på en gaspatron och en matta med myggmedel. Gaspatronen värmer upp en metallplatta på toppen av enheten, vilket i sin tur värmer upp mattan med myggmedel. När myggmedlet börjar värmas upp, sprids det en doft som är obehaglig för myggen och som håller dem borta från området. Produkten skapar en skyddszon som håller myggen borta och skyddar väl mot myggor och knott. Ta fram Thermacell myggskydd och starta den för att stänga ute mygg på en zon upp till 20 m2. Thermacell mot mygg drivs på en gaspatron och en matta med myggmedel. Gaspatronen värmer upp en metallplatta på toppen av enheten, vilket i sin tur värmer upp mattan med myggmedel. När myggmedlet börjar värmas upp, sprids det en doft som är obehaglig för myggen och som håller dem borta från området. För in en gaspatron och en matta med myggmedel och sätt gasknappen till ON och den är aktiverad. Thermacell är endast för utomhusbruk. Läs användarinstruktionen på ytterförpackning före användning av produkten. Skulle det mot förmodan komma in blodsugande insekter som mygg eller knott innanför din myggfria zon, är myggen ändå bedövade och sticker inte dig. Du kan vara trygg att slippa myggor med din nya Thermacell.

Thermacell är praktisk och portabel

Ta med din Thermacell och få ett bärbart myggskydd när du åker ut med familjen på camping, utflykt eller fiskar. Passar även perfekt för dig som jagar eller fiskar och behöver ett bra medel mot mygg. Om du är på jakt efter fler myggmedel eller produkter mot mygg, kika bland våra populära medel mot myggor.

Tillbehör och refiller för Thermacell

Köp till tillbehör som gaspatron, hölster och myggmedel till din Thermacell myggbortstötare på granngården.se. Det ingår 12 timmars skydd i den medföljande mattan med myggmedel. Lägg till refill av gaspatron och myggmattan med myggmedel och var förberedd för längre tider utan mygg. Oanvända mattor förvaras svalt och torrt i slutna förpackningar. Utsätt inte apparaten eller mattor för regn. Köp Thermacell mot mygg i Granngårdens butiker eller online på granngården.se och bli fri från mygg. Se hela vårt utbud inom Skadedjursbekämpning

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
14 produkter

Visar sida 1 av 1