Gå till huvudinnehållet

Doggy

Detta foder kommer inom kort utgå från Granngårdens sortiment. Vi rekommenderar dig att istället byta till Granngårdens eget hundfoder eller Doggy Professonal. Kom ihåg att vi erbjuder smakgaranti vilket innebär att du kan lämna tillbaka fodret om din hund inte skulle tycka om det.

Sedan starten 1903 har Doggy tillverkat hundfoder i form av torrfoder, våtfoder och hundgodis i svenska Vårgårda. Stora delar av deras ingredienser kommer från Sveriges lokala bönder, något varumärket premieras för. Det innebär också att Doggys hundfoder produceras under världens strängaste djurhållningslagar.

Doggy hundfoder - svenskproducerad råvara

Doggy använder till stor del ingredienser som kommer från svenska bönder och gårdar. Det innebär också att de följer svenska djurhållningslagar, en av världens strängaste lagar för djurhållning. Svenska bönder använder mindre kemikalier än på andra håll i världen samtidigt som den svenska djurhållningen länge präglats av långtgående djurskydd och säkerhet. Det gör att Doggys råvaror är av högsta kvalitet utan hormoner, syntetiska tillsatser och antibiotika.

Doggy Orginal och Professional

Doggy original
Serien Doggy Orginal är ett av Sveriges mest sålda hundfoder anpassat för familjehundar och sällskapshundar i alla storlekar och livsstadier. Det är ett helfoder med 21 % kötthalt och 10 % fett för växande och vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Tillagat enligt en sund kostcirkel av naturliga råvaror med hög smaklighet. Finns även som våtfoder och godis med noga utvalda ingredienser.

Doggy Professional
Denna serie torrfoder passar aktiva hundar som jakthundar, agiligyt- eller spårningshundar. Det är ett premiumfoder för hundar med upp till 30 % kötthalt och 20 % fett för hundar med en högre aktivitetsnivå eller speciella behov. Finns i fyra utföranden: Valp, Skonsam, Extra och Aktiv. Välj Doggy Professional för ett välsmakande helfoder med högre kötthalt.

Doggy hundmat - tradition och utveckling i över 100 år

Med över 100 års erfarenhet av hundfodertillverkning kan man verkligen säga att Doggy leder produktutveckling och innovation av foder. Produktutveckling innebär förbättring av nya hundfoder, men också vidareutveckling av befintliga torrfoder för hund, våtfoder och godis för hund. Doggys kunskap, innovation och kärlek till hund medför att de fortsätter leverera kärlek från sin tillverkning av balanserade och smakrika hundfoder i Vårgårda till varje matskål!

Så tillverkas Doggy hundfoder

Att laga hundmat påminner mycket om vanlig kokning och bakning, men i större format. Alla ingredienser i Doggys foder blandas upp under uppvärmning med het vattenånga. De naturliga råvarorna fungerar både som jäst och bindmedel i den uppvärmda degen, varför det inte behövs några tillsatser. Alltså behövs bara vattenånga utöver de naturliga ingredienserna. När degen är klar delas den i bitar och torkas i en stor ugn för att få sin knapriga konsistens.

Tillagningsmetoden ger flera fördelar där bland annat den höga temperaturen medför god hygien och att fodret blir lättsmält, samt främjar näringsupptaget för hunden. Doggy anstränger sig för att ta fram mat och foder till hund på ett hållbart och naturligt sätt. Foder som de är säkra på att din hund kommer att älska och må bra av!

Köp Doggy Original och Doggy Professional hundfoder i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se med leverans till dörren.

2 produkter

Visar sida 1 av 1