Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Nordkalk

Nordkalk producerar och utvecklas naturliga kalkstensbaserade produkter för produktion inom lantbruk och för att rena luft och vatten. Foderkalk och brunnskalk är deras största produkter.

Marknadsledande på foderkalk och brunnskalk

Nordkalk producerar och utvecklas kalkstensbaserade produkter för produktion inom lantbruk och för att rena luft och vatten. De är marknadsledande i Sverige och arbetar aktivt med att ta fram lösningar för ett mer produktivt jordbruk och renare luft och vatten. Köp foderkalk och brunnskalk från Nordkalk online på granngården.se eller i din butik.

Foderkalk

Hos Granngården kan du köpa foderkalk till häst, nötkreatur, grisar och hönor. Foderkalken från Nordkalk innehåller kalcium som djuren behöver för skelettutveckling, nervfunktioner och för att kunna producera ägg. Spannmål räcker oftast inte för att helt täcka djurens behov av kalcium, och de kan heller inte tillgodogöra sig mer än 30-70 % av det kalcium som finns i växter. Därför viktigt att komplettera gårdens egna foder med fodertillskott nötkreatur i form av kalkberikat foder eller just foderkalk. Se även våra kompostströ.

Brunnskalk

Brunnskalk återställer surt vatten i grävd brunn och är en helt ren naturprodukt. Den är främst till för kalkinfiltration och brunnsfilter och förbättrar brunnens vattenkvalitet och vattenförsörjning över lag.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundservice för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1