Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Masi

Masi är den ledande nordiska producenten av olika typer av snöredskap för effektiv snöröjning. Deras produkter är lätta, starka och hållbara.

För den nordiska vintern

Alla Masis produkter tillverkas i Rauma, Finland. De har tilldelats nyckelflaggan för finsk tillverkning som borgar för hög kvalitet. Snöslädar, snöskyfflar och snörakor är alla utformade för att tåla även de tuffaste förhållandena under den nordiska vintern. HDPE-plasten som används är ett glatt material som inte hugger fast i snön. Det tål också kyla ner till -40 grader, något som andra plasttyper inte klarar av utan att bli spröda och skadas. Sedan starten 1982 har en stor mängd snöredskap gått ut till nöjda kunder från den finska fabriken (som är certifierad i kvalitets och miljöstyrningssystem enligt ISO9001 och ISO14001). De säljs idag inte bara i Finland och Sverige utan även i Ryssland, Estland och USA.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1