Gå till huvudinnehållet

Mosquito magnet

Ställ fram en myggfångare från Mosquito Magnet och kvällen är räddad för dig och för dina vänner och djur. Myggfångaren reducerar antalet mygg och knott drastiskt.

För myggfria kvällar i trädgården

Få myggfria kvällar i trädgården och uteplatsen med Mosquito Magnet mot mygg, knott och blodsugande insekter. Ställ fram en myggfångare från Mosquito Magnet och kvällen är räddad för dig och för dina vänner och djur. Genom att locka, fånga och skydda mot myggor, kan du vara lugn över att slippa bli myggbiten när du vistas ute. Kanske har du häst eller djur som lider av myggbett eller andra bitande insekter – då passar Mosquito Magnet bra som myggfångare och minskar beståndet av myggor.

Mosquito Magnet lockar mygg

Mosquito Magnet omvandlar gasol till uppvärmd koldioxid blandat med octenol och lurar till sig mygg som tror att det handlar om mänsklig utandningsluft.

Myggfångare Mosquito Magnet

Myggen närmar sig det de tror är ett varmblodigt byte och sugs upp i fällan eller myggfångaren. Där fastnar myggen i en nätpåse genom en patenterad vakuumteknik som Mosquito Magnet fångar mygg med. Där torkar de ut och dör.

Mosquito Magnet skyddar mot mygg

Myggfångaren reducerar antalet mygg och knott drastiskt och skyddar med ett märkbart resultat redan efter ett par dagar. Efter några veckor har beståndet av mygg och knott minskat ordentligt. Myggens fortplantningscykel bryts och med användning hela säsongen kommer beståndet minska drastiskt och skydda hela sommaren vid kontinuerlig användning. Kika vidare för att se hela sortimentet av myggfångare medel mot mygg på vår sida med produkter mot myggor. Köp produkter från Mosquito Magnet i Granngårdens butiker eller online på granngården.se för att bli fri från myggor, knott och blodsugande insekter.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1