Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Härmän Taonta

Genom många generationers smeder skapades företaget 1961 och tillverkar i Finland högkvalitativa trädgårdsredskap. De är familjeägda och har över 60 års erfarenhet. Ett tillverka riktigt bra bladverktyg kräver god kunskap och lång erfarenhet. Deras ledsnöre i verksamheten är att "Kvalitet har alltid varit och kommer att fortsätta att vara en hedersfråga för oss".

Högsta kvalitet med över 60 års erfarenhet

Genom många generationers smeder grundades företaget 1961 i Hanhimäki, Alahärmä, Finland av Uuno Puronvarsi som redan då var fjärde generationens smed. Härmän Taonta Oy tillverkar verktyg av högsta kvalitet. De är familjeägda och har över 60 års erfarenhet. Liar och skäror har tillverkats av dem redan från början. Ett tillverka riktigt bra bladverktyg kräver god kunskap och lång erfarenhet. Idag arbetar sjätte generationen Puronvarsi med moderna metoder men alltid med respekt för traditionerna. Deras ledsnöre i verksamheten är att "Kvalitet har alltid varit och kommer att fortsätta att vara en hedersfråga för oss".

I vårt sortiment finner du

Riktigt bra Lieknivar, Liar och reservdelar till Liar.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1