Grannhjälpen

Succétjänsten Grannhjälpen är ett antal service- och tjänstepaket som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.

Genom Grannhjäpen kan du boka installation av robotgräsklippare och ytterligare tjänster som basservice och vinterförvaring och kompletta paketlösningar. Vi erbjuder även trädbeskärningservice av trädgårdsmaskiner och installation av övervakningskameror.

Installation robotgräsklippare

När du köper en robotgräsklippare på Granngården och köper till en installationstjänst, kommer Grannhjälpens tekniker hem till dig och installerar roboten på ett fackmannamässigt sätt. Vi tror på att erbjuda en helhetslösning för att underlätta för våra kunder. Läs mer på sidan för att boka installation.

Robotpaket premium

En komplett lösning för din robotgräsklippare med robotinstallation, vinterförvaring och service! Grannhjälpen erbjuder premiumpaket liten (upp till 500 m2) och premiumpaket stor (upp till 2000 m2). Våra Robotpaket Premium sparar tid och löser helheten för dig som kund så du får tid för annat.

Boka robotpaket premium liten, upp till 500 m2, av Grannhjälpen online på granngården.se Boka robotpaket premium stor, 500 m2 - 2000 m2, av Grannhjälpen online på granngården.se

Service i butik och tjänster

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Vi erbjuder även service i form av trädbeskärning, där vi kommer ut till dig och beskär ditt träd efter önskemål.

Grannhjälpens service av trädgårdsmaskiner gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Ta med din maskin till din närmaste Granngården-butik för att boka service eller reparation. Läs mer på sidan för att boka service av trädgårdsmaskin.

Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar.


Detta erbjuder Grannhjälpen

  • Tryggt, säkert och problemfritt ägande
  • Förlängd livslängd på dina kvalitetsmaskiner
  • Möjlighet till delbetalning
  • Installation av robotgräsklippare till fast pris.
  • Garantireparation av samtliga trädgårdsmaskiner som vi är auktoriserade för.
          
Granngården - Grannhjälpen auktoriserad för varumärken som Stiga, Ryobi, Jonsered, Gardena, Klippo, AL-KO, STIHL, Viking