Gå till huvudinnehållet

Grannhjälpen

 • Grannhjälpen Granngården

  Vad är Grannhjälpen?

  Succétjänsten Grannhjälpen är ett service-och tjänstepaket som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp av trädgårdsmaskiner. Grannhjälpen erbjuder tjänster såsom basservice, vinterförvaring och maskinreparationer för auktoriserade varumärken, samt reparation av elstängselaggregat, sekatörservice och trygghetsförsäkring.

  Våra verkstäder finns placerade strategiskt över hela landet. Välkommen in med din maskin till närmaste Granngården butik för att lämna in på service eller reparation.

 • Basservice och vinterförvaring

  Basservice & Vinterförvaring

  Alla trädgårdsmaskiner behöver underhåll och omvårdnad ibland. En basservice förlänger livslängden och är en förebyggande åtgärd för att på lång sikt undvika dyra reparationer.

  Grannhjälpen erbjuder dig som kund att ta del av följande basservice till ett fast pris:

  läs mer

 • Sekatörservice

  Alla trädgårdsredskap behöver underhåll och omvårdnad med jämna mellanrum. Genom att justera, slipa och smörja har du en sekatör som håller för livet! Lämna in din Felcosekatör på service i din närmsta Granngårdenbutik.


  Hitta butik

 • Trygghetsförsäkring

  När du handlar trädgårdsmaskiner och grillar för över 1000 :- erbjuder vi en konstnadsfri trygghetsförsäkring på 3 månader. Med trygghetsförsäkring får du:

  • ersättning för funktionsfel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt.
  • ersättning för otursskador som beror på en plötslig och oförutsedd yttre händelse (överfällning av motorsågen, backar över maskinen, kör gräsklipparenöver en stubbe).
  • reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda
  • gäller utan självrisk eller värdeminskning på produkten

  Läs mer

 • Grannhjälpen service och tjänster, läs mer på granngården.se

  Service och tjänster i butik

  Grannhjälpens service gäller trädgårdsmaskiner inköpta på Granngården eller hos andra återförsäljare vars varumärken vi är auktoriserade för. 

  Stihl, Viking, Gardena, Jonsered, Mcculloch, Partner, Klippo, Stiga, Ariens Snöslungor, AL-KO, Honda Motors, Ryobi, Briggs & Stratton.

  För robotgräsklippare är vi auktoriserade för: Stihl, Viking, Gardena, Stiga, AL-KO  

  Läs mer på respektive tjänst för villkor och bokning av service. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar.