Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grannhjälpen

Grannhjälpen är en servicetjänst vi på Granngården erbjuder dig som kund för att ge extra trygghet vid köp av trädgårdsmaskiner. Grannhjälpen erbjuder basservice, vinterförvaring och reparationer av trädgårdsmaskiner för auktoriserade varumärken, samt sekatörservice. Välkommen in till din närmsta Granngården-butik för att lämna in din trädgårdsmaskin för service eller reparation.

Detta erbjuder Grannhjälpen

Service och tjänster i butik

Våra verkstäder är strategiskt placerade över hela landet. Grannhjälpens service gäller trädgårdsmaskiner inköpta på Granngården eller hos återförsäljare vars varumärken vi är auktoriserade för.

Auktoriserade varumärken

STIHL, Viking, Gardena, Segway, Jonsered, Mcculloch, Partner, Klippo, Stiga, Ariens Snöslungor, AL-KO, Honda Motors, Ryobi, Briggs & Stratton.

Våra verkstäder utför inte service/reparation på Ryobi robotgräsklippare.

Trygghetsförsäkring

Vid köp av trädgårdsmaskiner över 1000:- erbjuder vi en kostnadsfri trygghetsförsäkring på 3 månader efter registrering i kassan. Med trygghetsförsäkring ingår:

Läs mer om trygghetsförsäkring

Vad behöver du hjälp med?

Servicetjänster

Alla trädgårdsmaskiner behöver underhåll och omvårdnad ibland. En basservice förlänger livslängden och är en förebyggande åtgärd för att på lång sikt undvika dyra reparationer. Grannhjälpen erbjuder dig som kund att ta del av basservice till ett fast pris och rekommenderar att du servar din trädgårdmaskin en gång om året.

Basservice och Vinterförvaring

Basservice robotgräsklippare

I Grannhjälpens basservice för robotgräsklippare ingår byte av knivar, uppdatering av programvara, autocheck, säkerhetskontroll, rengöring och omtätning vid behov. Vid basservice ska din robotgräsklippare lämnas in till närmsta Granngården-butik. Om din robotgräsklippare behöver reparation önskar vi även få in laddstation och strömkabel. Byte av batteri sker mot tillägg eller offert.

Vinterförvaring robotgräsklippare

I Grannhjälpens vinterförvaring och service för robotgräsklippare ingår byte av knivar, uppdatering av programvara, autocheck, säkerhetskontroll, rengöring och omtätning vid behov. Vid vinterförvaring ska din robotgräsklippare lämnas in i närmsta Granngården-butik. Laddstation och strömkabel förvarar du hemma. Underhållsladdning ingår, men byte av batteri sker mot tillägg eller offert. Din robotgräsklippare förvaras torrt och frostfritt.

Basservice åkgräsklippare eller trädgårdstraktor

I Grannhjälpens basservice för åkgräsklippare eller trädgårdstraktorer ingår byte av tändstift, motorolja och bränslefilter; kontroll av luftfilter, remmar, knivar, batteri, säkerhetsbrytare och funktion; kontroll av klippaggregat och inställning, samt rengöring. Byte av luftfilter, oljefilter, batteri, remmar eller knivar sker mot tillägg eller offert.

Basservice gräsklippare

I Grannhjälpens basservice för gräsklippare ingår byte av tändstift, motorolja och luftfilter, slipning av knivar, kontroll av batteri, rengöring, säkerhets- och funktionskontroll. Byte av remmar och knivar sker mot tillägg eller offert.

Basservice motorsåg

I Grannhjälpens basservice för motorsågar ingår byte av tändstift och bränslefilter, kontroll av luftfilter, drivhjul och skärutrustning, justering av förgasare, kontroll och rengöring av kylsystem, säkerhets- och funktionskontroll. Byte av drivhjul, startsnöre, kopplingsfjädrar, kedja och svärd sker mot tillägg eller offert.

Basservice trimmer eller röjsåg

I Grannhjälpens basservice för trimmer eller röjsåg ingår byte av tändstift och bränslefilter, kontroll av luftfilter, vinkelväxel och skärutrustning, justering av förgasare, kontroll och rengöring av kylsystem, säkerhets- och funktionskontroll. Byte av luftfilter, skärutrustning, startsnöre och klinga sker mot tillägg eller offert.

Basservice snöslungor

I Grannhjälpens basservice för snöslungor ingår byte av tändstift, motorolja och luftfilter, kontroll av batteri, brytpinnar, luftfilter, reglage, drivhjul, fläkt, snöskruv och växel, funktionskontroll och rengöring. Byte av remmar och batteri sker mot tillägg eller offert.

Sekatörservice

Alla trädgårdsredskap behöver underhåll och omvårdnad med jämna mellanrum. Genom att justera, slipa och smörja har du en sekatör som håller för livet. Grannhjälpen erbjuder dig som kund att ta del av sekatörservice för endast 349:-. Välkommen att lämna in din sekatör för slipning, justering, rengöring och smörjning i din närmsta Granngården-butik. Reservdelar ingår!

Läs mer om sekatörservice