Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!

I mer än femtio år har Pavo tittat noga på hur hästar presterar, hur hästhållning fungerar och hur näring kan bidra till hästens optimala hälsa. Resultatet: Ett högkvalitativt hästfoder.

Pavo hästfoder

Hos Granngården hittar du en mängd olika foder från Pavo. Och en sak är säker: Pavo är experter på hästens mage. Alltid redo att hjälpa din häst oavsett om den är lös i magen, har problem med magsår eller bara har en känslig mage. Eller om hästen, eller sporthästen, behover ett extra bra foder särskilt utvecklat för att skapa en god balans i magen – och prestera.

Pavo tillskott

Pavo erbjuder också tillksott för olika ändamål. Där exempelvis DailyFit serverar en smakrik vitamin- och mineralbrikett som täcker det dagliga behovet av vitaminer och mineraler för hästen. Med lågt sockerinnehåll och prebiotika för en hälsosam tarmflora.

Pavo tror på att en frisk häst är en glad häst, och den är värd det bästa! Ta hand om den, träna den och njut – för tillsammans med Pavo kommer du få ut det bästa av din häst!

Vetenskaplig forskning – Pavo blickar framåt

Pavo investerar kontinuerligt i vetenskaplig forskning för produktutveckling. För detta ändamål samarbetar Pavo med Wageningen University, Fakulteten för veterinärmedicin (Utrecht) och Animal Health Service (Deventer).

Våra Pavo-studier

Under senare år har bland annat följande studier genomförts:

  • Grovfoderstudier för att fastställa energi-, protein- och mineralinnehåll.
  • OC/OCD-studie
  • Insulinresistens i samband med utfodring
  • Tuggtider med olika typer av grovfoder och kraftfoder
  • Magsår hos häst
  • Magnesiumhalt i blodet hos sporthästar

Pavo som problemlösare

I Granngårdens sortiment hittar du ett brett utbud av Pavos produkter, och det finns foder anpassat för alla typer av hästar. Oavsett om din häst är lättfödd, har problem med magen, svårt att hålla vikt, har metaboliska problem, behöver en spannmålsfri foderstat eller behöver mer energi så har Pavo en produkt för din häst.

Pavo SlobberMash främjar exempelvis snabb återhämtning efter träning, tävling eller sjukdom. Och Pavo SpeediBeet främjar tarmhälsan – innehåller varken stärkelse, med endast en låg sockerhalt på 5 procent.

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1