Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Masterline

DLF är ett globalt fröföretag ägt av danska fröodlare och känt för sina varumärken Masterline och Turfline. Med en marknadsandel på cirka 50 procent i Europa och 25 procent globalt är chansen stor att gräset i din trädgård, på idrottsarenan eller i offentliga parker kommer från DLF. Masterline-sortimentet erbjuder högkvalitativa gräsfröblandningar för professionellt bruk, och för den mindre trädgården.

Så det är med glädje vi presenterar varumärket Masterline med sina överlägsna gräsfrösorter. DLF är ett globalt fröföretag som ägs av danska fröodlare och bl.a. arbetar med varumärkena Masterline och Turfline.

Fokus ligger på finbladiga, täta sorter med enastående resistens mot sjukdomar, slitage och torka. Hos Granngårdens sortiment finner du Masterline-fröblandningar anpassade efter dina behov i större förpackningar.

Masterline – styrka & prestation

Masterline-blandningarna är utformade för att uppfylla krävande professionell användning, och dessa används för prestigefyllda projekt som fotbollsarenor, golfbanor, parker och bostadsområden. Högkvalitativa sorter som garanterar framgångsrika resultat både på storskaliga professionella projekt och i små privata trädgårdar.

Som global marknadsledare levererar DLF gräs- och klöverfröer till mer än 80 länder. Masterline-sortimentet är det självklara valet för högsta kvalitet till stora ytor, i större förpackningar. Här är några exempel på populära gräsfröblandningar av toppkvalitet:

Golfgreener – anpassade gräsföer

Oberoende tester visar att Masterline-sorter är väl lämpade för de förhållanden som råder på platsen där de används. Endast de bästa sorterna används i våra Masterline-blandningar.

I skandinaviska klimatförhållanden bedöms sorternas egenskaper noggrant. För sorter avsedda för golfgreener är de skandinaviska testförsöken på gräsmattor en viktig källa för att bedöma deras lämplighet.

Färre klippningar med Masterline Prodana

Under de senaste åren har Masterline även undersökt hur mycket av våra grässorter växer mellan varje klippning och hur ofta de bör klippas. Resultaten är mycket intressanta. Genom att konsekvent välja de långsamt växande sorterna inom varje art kan du spara in på mer än 30 procent av klippningarna.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1