Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Teknos

Teknos är ett finskt varumärke som specialiserar sig på produktion av högkvalitativ färg och ytbehandlingslösningar för olika typer av ytor. Här finner du kvalitativ utomhusfärg till hus, stall och lada, träoljor till altanen mm. Varumärket grundades 1948 och har sedan dess varit en ledande leverantör inom branschen.

Teknos har en lång och framgångsrik historia. Det började redan 1948 i ett hönshus som hyrdes i Tuomarila i Finland. Såklart fick hönshuset en välbehövlig renovering och strax därefter startades det första laboratoriet och produktionen med en man i arbetsstyrkan, det har hänt en hel del sedan dess!

Historien lever faktiskt kvar i logotypen som både visar tuppen från den allra första hönsgården och penseln som signalerar användningen av deras färger.

Visste du att? 2022 fick Teknos EcoVadis guldmedalj för sitt hållbarhetsarbete. De rankar topp 5% bland företag globalt!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1