Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Adaptil

Adaptil är ett välkänt varumärke erbjuder produkter som lindrar stress och oro hos din hund. Populära produkter som simulerar feromoner från tiken som hunden kände när den var valp – vilket skapar trygghet. Börjar Adaptil användas i god tid innan den stressande situationen så har den mycket god effekt på många hundar.

Adaptil är ett välkänt varumärke som erbjuder lösningar för att på ett mjukt och naturligt sätt kunna lugna stressade hundar. Produkterna från Adaptil är speciellt utvecklade för att hjälpa hundar att hantera stressiga situationer och främja deras välbefinnande.

Adaptil – minskar stress & oro hos hund

Upptäcker du att din hund reagerar på höga ljud, som åska eller smällare, eller blir stressad vid större sammanskomster? Adaptil, tillgängligt som vägguttagsdoftare och doftavgivare, och som spray, kan ge lindring.

✔︎ Högtider som nyår, en utmanande tid för många hundar, med dess smällande och fyrverkerier.

✔︎ Separationsångest när hunden är ensam hemma.

✔︎ Introduktion av en ny familjemedlem, vare sig det är en bebis eller ett nytt husdjur.

✔︎ Att anpassa sig till ett nytt hem eller en ny familj.

✔︎ Situationer med många människor, som vid högtider eller kalas, kan vara överväldigande för hunden.

Adaptil – Feromer för hund

Vad är Adaptil?

Adaptil är en serie produkter som innehåller en syntetisk kopia av hundens naturliga feromon. Feromonet hjälper till att skapa en trygg och avslappnad miljö för hunden.

Vilka situationer kan Adaptil vara användbart för?

Adaptil kan vara användbart i olika stressiga situationer för hunden, till exempel vid separation, resor, fyrverkerier, besök hos veterinären eller vid introduktion av nya miljöer.

Hur används Adaptil?

Adaptil finns i olika former som spray och elektriska diffusorer. Sprayen kan användas i specifika områden t.ex. inuti en transportbur på väg till veterinären. Diffusorn placeras i ett eluttag för att sprida feromonerna i ett rum över en längre tidsperiod.

Är Adaptil säkert att använda för hundar?

Ja, Adaptil är säkert att använda för hundar. Produkterna är speciellt formulerade för att vara icke-toxiska och har inga kända biverkningar när de används enligt anvisningarna.

Hur lång tid tar det innan jag ser effekter av Adaptil?

Effekterna av Adaptil kan variera från hund till hund. Vissa hundar kan reagera direkt medan det kan ta längre tid för andra att uppleva fördelarna. Det är viktigt att ge produkten tillräcklig tid för att utvärdera dess effektivitet.

Är Adaptil bara för hundar? Jag har ju en stressad katt

Ja det stämmer, Adaptil är särskilt anpassat för våra hundar. För dig med stressad kissekatt finns Feliway, samma princip men för din katt.

Köp Adaptil online på Granngården.se

Du kan köpa olika Adaptil-produkter online på Granngården.se. Hitta rätt produkt för att hjälpa din hund att hantera stressiga situationer och främja dess välbefinnande. Utforska sortimentet av Adaptil och skapa en trygg och avslappnad miljö för din hund.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1