Gå till huvudinnehållet

Adaptil

Adaptil har mjukt lugnande produkter för din hund. De simulerar feromoner från tiken som hunden kände när den var valp, vilket skapar trygghet. Börjar Adaptil användas i god tid innan den stressande situationen t.ex. smällar från närliggande jakt eller fyrverkerier har den mycket god effekt på många hundar.

Adaptil - Lugnande medel för hund

Adaptil är ett välkänt varumärke som erbjuder lösningar för att på ett mjukt och naturligt sätt kunna lugna stressade hundar. Produkterna från Adaptil är speciellt utvecklade för att hjälpa hundar att hantera stressiga situationer och främja deras välbefinnande. Här är några vanliga frågor och svar om Adaptil.

Frågor och Svar om Adaptil

Vad är Adaptil?

Adaptil är en serie produkter som innehåller en syntetisk kopia av hundens naturliga feromon. Feromonet hjälper till att skapa en trygg och avslappnad miljö för hunden.

Vilka situationer kan Adaptil vara användbart för?

Adaptil kan vara användbart i olika stressiga situationer för hunden, till exempel vid separation, resor, fyrverkerier, besök hos veterinären eller vid introduktion av nya miljöer.

Hur används Adaptil?

Adaptil finns i olika former som spray och elektriska diffusorer. Sprayen kan användas i specifika områden t.ex. inuti en transportbur på väg till veterinären. Diffusorn placeras i ett eluttag för att sprida feromonerna i ett rum över en längre tidsperiod.

Är Adaptil säkert att använda för hundar?

Ja, Adaptil är säkert att använda för hundar. Produkterna är speciellt formulerade för att vara icke-toxiska och har inga kända biverkningar när de används enligt anvisningarna.

Hur lång tid tar det innan jag ser effekter av Adaptil?

Effekterna av Adaptil kan variera från hund till hund. Vissa hundar kan reagera direkt medan det kan ta längre tid för andra att uppleva fördelarna. Det är viktigt att ge produkten tillräcklig tid för att utvärdera dess effektivitet.

Köp Adaptil Online på Granngården.se

Du kan köpa olika Adaptil-produkter online på Granngården.se. Hitta rätt produkt för att hjälpa din hund att hantera stressiga situationer och främja dess välbefinnande. Utforska sortimentet av Adaptil och skapa en trygg och avslappnad miljö för din hund.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1