Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Cloetta

Cloetta har en lång historia i Sverige som stor godistillverkare. Historien började redan 1873 när bröderna Cloetta blev de första med fabrik i Malmö som tillverkade choklad i större skala i Sverige. Cloetta vill vara det självklara valet när sötsuget sätter in. De tror på att förena människor genom att erbjuda en palett av läckerheter - en upplevelse av njutning och glädje.

Cloettas söta tidsresa

Historia

Cloetta har varit en del av svenska hem sedan starten 1862. Deras resa började med passionen för sötsaker och sträcker sig över generationer av godisälskare. Från de första napparna till dagens läckra konfektyr, har de lagt kärlek och omsorg i varje godbit för att skapa minnesvärda stunder.

Vision och Mission

Cloetta vill vara det självklara valet när sötsuget sätter in. De tror på att förena människor genom att erbjuda en palett av läckerheter - en upplevelse av njutning och glädje.

Upplev Cloetta - Njut av Det Söta Livet

Välkommen till Cloetta-familjen, där varje godis är en liten skatt från vårt hjärta till ditt. Hos oss på Granngården har vi också ett sötsug ibland och har valt ut det allra bästa till våra kunder som Cloetta har at erbjuda. Riktiga klassiker som är mycket uppskattade. Så unna dig själv det bästa och upplev det söta livet med Cloetta!

Och blir du även sugen på någonting gott salt? eller en läskande dryck till - här hittar du allt sortiment inom Snacks, Godis & Dryck.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
17 produkter

Visar sida 1 av 1