Gå till huvudinnehållet

Tretorn

Det svenska varumärket Tretorn står för skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891.

Skandinavisk kvalitet sedan 1891

Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Varumärket tillverkar även regnkläder och sportutrustning som tennisbollar och tenniskor. Bland annat användes Tretorn produkter under Wimbeldon på 70-talet och har burits av sportstjärnor som Björn Borg.

Tretorn grundades i Helsingborg av Henry Dunker och hette då Helsinborgs Gummifabrik AB. Henry Dunker tog Tretorn till sitt hjärta och var långt före sin tid vad gäller arbetsvillkor och det sätt på vilket han skötte sin verksamhet. Ett exempel är den fria sjukvård och upprättande av ett daghem i anslutning till Tretorn-fabriken. Dessa värdenringar lever fortfarande kvar och bolaget strävar idag efter moderna tillverkningsmetoder som till förmån för miljön. För att bidra till en hållbar produktion har Tretorn i sin policy frångått användningen av PVC i sina stövlar för dam och herr.

Vi på Granngården är stolta över att erbjuda några av marknadens bästa gummistövlar för dam, herr och barn från Tretorn. Du kan köpa gummistövlar online på granngården.se med smidig leverans hem, till utlämningsställe eller till butik. Självklart kan du också välja och vraka bland våra stövlar i valfri Granngården-butik!

Gummistövlar Tretorn för barn, dam och herr

Vi erbjuder gummistövlar från Tretorn för barn och vuxna i dam- och herrmodeller. För barn finns de populära stövlarna Tretorn Kuling med neopren. För dam och herr finns ett brett urval av klassiska gummistövlar men även neoprenstövlar, jaktstövlar, fodrade vinterstövlar från Tretorn. Välj och vraka bland stövlar i alla färger från rött, blått, rosa, blått och traditionella gröna och svarta gummistövlar. Självklart har vi både höga och låga stövlar för både dam och herr att välja från.

Köp Tretorn online på Granngården.se

Välj mellan marknadens bästa gummistövlar och tillbehör från Tretorn hos oss. Vi har brett sortiment av Tretorns gummistövlar både i butik men även online på granngården.se. Köp Tretorn online hos oss här!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

73 produkter

Visar sida 1 av 3