Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tretorn

Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891.

Tretorn - Skandinavisk kvalitet sedan 1891

Tretorn är ett svenskt varumärke som har varit känt sedan 1891. Deras produkter är speciellt anpassade för det tuffa skandinaviska vädret och har en stark fokus på hållbarhet och design. Tretorn är särskilt välkända för sina bekväma, praktiska och innovativa gummistövlar som har gjort dem berömda över hela världen. Utöver gummistövlar tillverkar de även regnkläder och sportutrustning, inklusive tennisbollar och tennisskor. Tretorns produkter har till och med använts under Wimbeldon på 70-talet och har burits av kända sportstjärnor som Björn Borg.

Historia och Mission

Tretorn grundades i Helsingborg år 1891 av Henry Dunker under namnet Helsinborgs Gummifabrik AB. Sedan dess har Tretorn varit känt för sina högkvalitativa gummistövlar och har alltid stått för hållbarhet och design. Tretorn har varit en pionjär när det gäller arbetsvillkor och hållbar produktion. Henry Dunker var långt före sin tid och hade en vision om att ta hand om sina anställda. Han erbjöd bland annat fri sjukvård och inrättade ett daghem i anslutning till Tretorn-fabriken. Än idag kan man se inslag av den humanitära visionen som Dunker hade i Tretorns verksamhet.

Tretorns motto "Stanna upp. Andas in. Utforska." handlar om att uppmuntra till att ta en paus i vardagen och utforska det som omger oss. Tretorns vision är att skapa produkter som gör det möjligt för oss att leva livet fullt ut, oavsett väder eller årstid. Varumärket är dedikerat till att erbjuda högkvalitativa produkter som är hållbara och som passar för skandinaviska förhållanden.

Tretorn – För hållbar produktion

Tretorn är engagerade i att bidra till en hållbar produktion och en hållbar framtid. Genom att använda moderna tillverkningsmetoder strävar Tretorn efter att gynna miljön. De har tagit bort användningen av PVC i sina dam- och herrstövlar för att minska miljöpåverkan. När du köper ett par Tretorn gummistövlar kan du vara trygg i vetskapen om att du väljer ett hållbart alternativ.

Gummistövlar för barn, dam och herr

På Granngården idag erbjuder vi Tretorn gummistövlar för barn, dam och herr i olika färger. För barn har vi de populära modellerna Tretorn Classic och Frost. För damer och herrar har vi ett brett urval av klassiska gummistövlar samt neoprenstövlar, jaktstövlar och fodrade vinterstövlar. Vi har både höga och låga modeller för både damer och herrar att välja mellan.

Gummistövlar

Tretorn är mest känt för sina gummistövlar av högsta kvalitet som håller fötterna torra för regniga dagar. De är anpassade till skandinaviskt tuffare väderförhållanden och har en hållbar design. Tretorn erbjuder ett brett utbud av gummistövlar för både dam, herr och barn. Bland sortimentet finns klassiska gummistövlar men också fodrade vintergummistövlar och terränggummistövlar för tuffare utomhusaktiviteter. De är tillverkade med noggrannhet och de senaste tillverkningsmetoderna för att garantera hållbarhet och kvalitet.

Fodrade gummistövlar från Tretorn

För dig som vill ha extra skydd mot kalla vintrar, erbjuder Tretorn vintergummistövlar. Dessa är tillverkade med neopren som isolerar mot kyla och håller fötterna varma och torra. Tretorns fodrade gummistövlar är ett populärt val bland dem som arbetar utomhus under vinterhalvåret eller som vill ha en bekväm och hållbar gummistövel som fungerar i alla väderförhållanden.

Terräng gummistövlar

Terräng gummistövlar från Tretorn är utformade för att klara av tuffa terränger och extrema väderförhållanden. Dessa stövlar har en robust och slitstark sula för bästa grepp och stabilitet, samtidigt som den höga designen ger extra skydd och stöd till foten och ankeln. Tretorns terräng gummistövlar passar perfekt för en mängd olika krävande utomhusaktiviteter, såsom vandring, fiske eller jakt.

Köp Tretorn online på Granngården.se

Vi på Granngården är stolta över att erbjuda några av marknadens bästa gummistövlar för dam, herr och barn från Tretorn. Du kan köpa gummistövlar online på granngården.se med smidig leverans hem, till utlämningsställe eller till butik. Självklart kan du också välja och vraka bland våra stövlar i valfri Granngården-butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
36 produkter

Visar sida 1 av 2