Gå till huvudinnehållet

Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön. I sortimentet hittar du kvalitativa komposter, regnvattentunnor och hjälp mot skadedjur i trädgården.

Ta tillvara på naturens kretslopp

Greenline är ett starkt varumärke inom trädgård som sätter miljön och naturens välbefinnande först. Varumärket utvecklar produkter av material som är hämtade från naturen för att berika och göra din trädgård och ditt hem en bättre plats. I sortimentet hittar du en av marknadens absolut bästa komposter, regnvattentunnor och hjälp med skadedjursbekämpning.

Varmkompost från Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön. Greenlines varmkomposter är utmärkta exempel på just detta. Med kompostering tar du till vara på hemmets och trädgårdens restprodukter som bryts ner i ett naturligt kretslopp. Från komposten återför du sedan naturlig näring till blommor, gräs och växter i kök eller trädgård. Allt i ett naturligt kretslopp som värnar om miljön.

Komposthink för kompostering inomhus

I sortimentet hittar du två komposthinkar för bokashi-kompostering (kompost av hushållsavfall inomhus). Serien heter Greenline Urban Garden och finns i storlekarna 7 liter och 5 liter. Komposthinkarna med kran gör att du på ett enkelt sätt kan kompostera ditt matavfall inomhus. Med andra ord omvandlas ditt hushållsavfall till näringsrik kompostjord samtidigt som du utvinner näringsvatten till dina växter och odlingar.

Regntunnor från Greenline

Spara vatten genom att investera i en vattentunna! Greenline erbjuder två varianter av regnvattentunna med kran. Den ena regnvattentunnan rymmer 200 liter och den andra 100 liter. Båda tar tillvara på regnvatten från taket och har lock, fot, anslutning till stuprör och såklart kran för avtappning.

Greenline produkter mot skadedjur

Om du har problem med skadedjur i huset eller i trädgården har Greenline ett beprövat sortiment av produkter som hjälper dig bli av med till exempel bananflugor eller möss. Alla produkter mot skadedjur från Greenline är framtagna med hänsyn till miljöns bästa. Det innebär ett produktsortiment med naturliga produkter som varken skadar dig, djur eller miljön. Välj en grönare väg till en frisk och vacker trädgård eller ett grönare och miljövänligare hem! Köp skadedjursbekämpning och kompost från Greenline i Granngårdens butiker eller beställ online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
26 produkter

Visar sida 1 av 1