Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Greenline

GreenLine erbjuder klimatsmarta lösningar och produkter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. I sortimentet hittar du framförallt kvalitativa komposter och regnvattentunnor. Greenline är ett starkt varumärke inom trädgård som sätter miljön och naturens välbefinnande först

Ta tillvara på naturens kretslopp

Greenline är ett starkt varumärke inom trädgård som sätter miljön och naturens välbefinnande först. Varumärket utvecklar produkter av material som är hämtade från naturen för att berika och göra din trädgård och ditt hem en bättre plats. I sortimentet hittar du en av marknadens absolut bästa komposter och regnvattentunnor.

Varmkompost från Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön. Greenlines varmkomposter är utmärkta exempel på just detta. Med kompostering tar du till vara på hemmets och trädgårdens restprodukter som bryts ner i ett naturligt kretslopp. Från komposten återför du sedan naturlig näring till blommor, gräs och växter i kök eller trädgård. Allt i ett naturligt kretslopp som värnar om miljön.

Komposthink för kompostering inomhus

I sortimentet hittar du ett 2-pack av komposthinkar för bokashi-kompostering (kompost av hushållsavfall inomhus). Serien heter Greenline Urban Garden, och de två hinkarna rymmer 18 liter. Komposthinkarna med kran gör att du på ett enkelt sätt kan kompostera ditt matavfall inomhus. Med andra ord omvandlas ditt hushållsavfall till näringsrik kompostjord samtidigt som du utvinner näringsvatten till dina växter och odlingar.

Regntunnor från Greenline

Spara vatten genom att investera i en vattentunna! Greenline erbjuder en högkvalitativ regnvattentunna med kran. En gedigen regnvattentunna som rymmer hela 200 liter. Tunnan tar tillvara på regnvatten från taket; har lock, fot, anslutning till stuprör och såklart kran för avtappning.

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1