Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Krafft

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder och bygger sin verksamhet på en nära kontakt med hästägare över hela Sverige. Som ett företag inom Lantmännenkoncernen har Krafft lång och gedigen kunskap om råvaror, tillverkningsprocesser och utveckling av hästfoder.

Krafft - Sveriges största leverantör av hästfoder

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder och har en lång och stolt historia inom branschen. De bygger sin verksamhet på en nära kontakt med hästägare över hela Sverige. Sedan starten har Krafft strävat efter att erbjuda högkvalitativa och näringsrika foderprodukter till hästar över hela landet. Med en gedigen kunskap om råvaror, tillverkningsprocesser och utveckling av hästfoder har Krafft etablerat sig som ett pålitligt varumärke för hästägare.

Historia, Mission & Mål

Krafft grundades med en passion för hästvärlden och ett engagemang för att förbättra hästars hälsa och välmående. Sedan starten har Krafft fokuserat på forskning och utveckling för att erbjuda innovativa foderprodukter av högsta kvalitet. Med åren har Krafft etablerat sig som en pålitlig partner för hästägare och blivit Sveriges främsta leverantör av hästfoder. Kraffts mission är att vara det självklara valet för hästägare som söker högkvalitativt och näringsrikt hästfoder. Genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet och stödja hästars hälsa och prestation, strävar Krafft efter att vara en pålitlig partner och bidra till att förbättra hästvärlden. Kraffts mål är att fortsätta vara Sveriges ledande leverantör av hästfoder och att vara en föregångare inom forskning och utveckling av innovativa foderprodukter. Genom att arbeta nära hästägare och fortsätta förbättra sina produkter strävar Krafft efter att möta hästarnas individuella behov och bidra till deras välmående och prestation.

Hästfoder från Krafft - För alla behov

I Granngårdens sortiment hittar du ett brett utbud av hästfoder från Krafft som är skräddarsydda för olika hästars behov. Oavsett om din häst är normalpresterande, högpresterande, dräktig, växande, senior eller i behov av konvalescentfoder, har Krafft det perfekta fodret. Krafft strävar efter att erbjuda foder som täcker hästens alla näringsbehov och främjar hälsan och prestationen. I Granngårdens sortiment av foder från Kraft hittar du färdigfoder som täcker hela hästens behov av viktiga näringsämnen. Vi erbjuder både proteinberikade hästfoder, foder med högre fett- och fiberinnehåll och pellets.

Mineraler till häst från Krafft

För att säkerställa en balanserad kost och hästens välbefinnande erbjuder Krafft även mineraler och fodertillskott. Kraffts mineraler är noga formulerade för att tillgodose hästens behov av essentiella mineraler, vitaminer och spårämnen. Genom att ge din häst Kraffts mineraler kan du vara säker på att den får de nödvändiga näringsämnena för att må bra och prestera på topp.

En normalpresterande häst behöver generellt ett foder med en relativt hög halt av fett och fibrer tillsammans med en balanserad tillförsel av mineraler, vitaminer och spårämnen. Mineraler och vitaminer styr viktiga kroppsfunktioner hos både djur och människor. Hos hästen har dessa ämnen direkt inverkan på både välbefinnande och prestationsförmåga. Som hästägare är det därför viktigt att upprätthålla en bra balans av vitaminer och mineraler i foderstaten. I Granngårdens sortiment hittar du fodertillskott, specialfoder och mineraler för varje hästs behov. Köp hästfoder och fodertillskott från Krafft online på granngården.se och få beställningen levererad direkt hem till dörren, eller besök någon av våra butiker. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Hos Granngården strävar vi alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor eller behöver råd är vår kunniga kundtjänst alltid redo att hjälpa dig via chat, mail eller telefon. Beställ ditt Krafft-hästfoder online på granngården.se och få det levererat direkt hem till dörren, eller besök någon av våra butiker. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din häst!

Kategori & Filter
    • Populära
52 produkter

Visar sida 1 av 2