Gå till huvudinnehållet

Krafft

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder och bygger sin verksamhet på en nära kontakt med hästägare över hela Sverige. Som ett företag inom Lantmännenkoncernen har Krafft lång och gedigen kunskap om råvaror, tillverkningsprocesser och utveckling av hästfoder.

Sveriges största leverantör av hästfoder

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder och bygger sin verksamhet på en nära kontakt med hästägare över hela Sverige.

Som ett företag inom Lantmännenkoncernen har Krafft lång och gedigen kunskap om råvaror, tillverkningsprocesser och utveckling av hästfoder.

Hästfoder från Krafft

I Granngårdens sortiment hittar du hästfoder från Krafft för alla typer av hästar. Välj från hästfoder anpassat till normal- och högpresterande hästar, dräktiga ston, växande föl och unghästar, seniora hästar eller konvalescenthästar. I Granngårdens sortiment av foder från Kraft hittar du färdigfoder som täcker hela hästens behov av viktiga näringsämnen. Vi erbjuder både proteinberikade hästfoder, foder med högre fett- och fiberinnehåll och pellets.

Mineraler till häst från Krafft

En normalpresterande häst behöver generellt ett foder med en relativt hög halt av fett och fibrer tillsammans med en balanserad tillförsel av mineraler, vitaminer och spårämnen. Mineraler och vitaminer styr viktiga kroppsfunktioner hos både djur och människor. Hos hästen har dessa ämnen direkt inverkan på både välbefinnande och prestationsförmåga. Som hästägare är det därför viktigt att upprätthålla en bra balans av vitaminer och mineraler i foderstaten. I Granngårdens sortiment hittar du fodertillskott, specialfoder och mineraler för varje hästs behov.

Köp hästfoder och fodertillskott från Krafft online på granngården.se och få beställningen levererad direkt hem till dörren, eller besök någon av våra butiker. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

53 produkter

Visar sida 1 av 2