Gå till huvudinnehållet

Smart Microfiber

Visste du att i Sverige används ca 50 000 ton rengöringsmedel för hemmabruk varje år? En del en stor del är överdriven användning och även onödigt starka preparat. Genom att städa på ett miljövänligare sätt kan en stor mängd rengöringsmedel sparas.

Funktionella städprodukter i hög och miljövänlig kvalitet.

Smart Microfiber System är ett företag som ständigt vidareutvecklar sitt sortiment där microfiber är den gemensamma nämnaren. Huvudkontoret ligger i Stockholm och produkterna säljs i ett 30tal länder. Visste du att i Sverige används ca 50 000 ton rengöringsmedel för hemmabruk varje år? En del är absolut nödvändigt men en stor del är överdriven användning och även onödigt starka preparat. Genom att städa på ett miljövänligare sätt kan en stor mängd rengöringsmedel sparas. Bra både för miljön och plånboken. Många av deras produkter är patenterade och Svanenmärkta.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1