Gå till huvudinnehållet

Biokleen

Biokleen ses som en pionjär i att tillverka miljövänliga och hållbara rengöringsmedel. Verksamheten startade redan på 1980-talet. Med Biokleens produkter kan du effektivt rengöra både hemmet, dina fordon och uteplatsen.

För skonsam och effektiv rengöring

Biokleen ses som en pionjär i att tillverka miljövänliga och hållbara rengöringsmedel. Verksamheten startade redan på 1980-talet. Med Biokleens produkter kan du effektivt rengöra både hemmet, dina fordon och uteplatsen. Biokleen är ISO certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Med en egen forskningsenhet utvecklas produkter under varumärket Biocleen Eco som alla är miljömärkta med Bra miljöval. Det är naturskyddsföreningens märkning som ställer höga krav på både att de är vänliga mot miljön och människors hälsa idag och även att de successivt utvecklas för allt lägre miljöpåverkan.

I vårt sortiment finner du

Rengöringsmedel för att tvätta rent såsom Tralltvätt och Penseltvätt. Samt skyddande medel t.ex. Trallskydd och Ytförsegling.

Frågor och svar

Vi är inte nöjda med vår oljade trall, det kommer påväxt med svarta prickar och alger, vad ska vi göra?

Om du tvättar ordentligt med Tralltvätt, kraftig tvätt med terassmunstycke/högtryck och tralltvättmedlet kommer det att förtvåla oljan och dra den ur träet. Låt därefter trallen torka ordentligt i några dygn innan du lägger på steg 2 och tre.

Vi har levande växter runtom vår altan, vad händer om terasstvätten kommer på dem?

Tralltvätt kan bleka växterna men dödar dem inte, skvätter en mekanisk terasstvätt för mycket så bearbeta manuellt nära växterna istället.

Hur ska jag skydda mina obehandlade teakmöbler?

Tvätta först möblerna med ett milt rengöringsmedel. Skölj och låt torka. Därefter kan du använda Trallskydd med två strykningar.

Hur ska jag tvätta mitt tak med takpapp?

Använd Takrent. Det är en dryg produkt så använd sparsamt och inte så mycket att det rinner ner i hängrännorna. Lägg hellre på flera lager. En dunk på 2,5 liter räcker upp till 125kvm.

Hur ska jag tvätta mitt tak med betongpannor?

Använd Takrent och därefter ytförsegling när pannorna har torkat ordentligt.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1