Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Royal Canin

Royal Canin är en ledande tillverkare av hundfoder och kattmat med fokus på dina husdjurs hälsa och välbefinnande genom forskning och samarbete med veterinärer. Ett franskt varumärke som erbjuder torrfoder och blötmat som uppfyller unika behov hos olika hund- och kattraser, storlekar och livsstadier.

Royal Canin – Expert på hundfoder och kattmat

Royal Canin är ett varumärke för hund- och kattmat som grundades 1968 i Frankrike. Varumärket är dedikerat till att erbjuda kvalitetsfoder som är utformat för att möta specifika behov hos olika raser, storlekar och livsstadier av hundar och katter. Deras mission är att förbättra livet för hundar och katter genom att erbjuda näringsrikt och specialanpassat foder som hjälper till att främja deras hälsa och välbefinnande.

Royal Canin hundmat och kattfoder, forskning och utveckling

Royal Canin har en omfattande forskningsavdelning som arbetar med veterinärer och andra experter inom djurhälsa för att utveckla innovativa foderformler som stödjer hälsa och livskvalitet hos våra husdjur.

Torrfoder för hund

Royal Canin har ett brett utbud av torrfoder för hundar, som är utformat för att möta de specifika behoven hos olika hundraser, storlekar och livsstadier.

Royal Canin Puppy är exempelvis ett skräddarsytt valpfoder, skapat för att på bästa sätt möta de näringsmässiga behoven hos valpar.

Varje formel innehåller en balanserad kombination av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer och mineraler som ger hundar den näring de behöver. Torrfodret är också utformat för att hjälpa till att hålla hundens tänder och tandkött rena och friska genom att reducera plack och tandsten.

Våtfoder för hund

Royal Canin har också ett brett utbud av våtfoder för hundar, som är utformat för att tillgodose de specifika behoven hos hundar i olika livsstadier och hälsotillstånd. Våtfodret innehåller högkvalitativa ingredienser och är rikt på protein, vitaminer och mineraler. Våtfodret kan också vara fördelaktigt för hundar som behöver extra vätska i sin kost eller som har svårt att tugga torrfoder.

Torrfoder för katt

Royal Canin har ett brett utbud av torrfoder för katter, som är utformat för att möta de specifika behoven hos olika kattraser, åldrar och livsstilar.

Royal Canin Kitten främjar exempelvis kattungens naturliga immunförsvar och bidrar till en smidig matsmältning.

Varje formel innehåller en balanserad kombination av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer och mineraler som ger katter den näring de behöver. Torrfodret är också utformat för att stödja kattens urinvägshälsa genom att minska risken för urinsten och urinvägsinfektioner.

Våtfoder för katt

Royal Canin har också ett brett utbud av våtfoder för katter, som är utformat för att tillgodose de specifika behoven hos katter i olika livsstadier och hälsotillstånd. Våtfodret innehåller högkvalitativa ingredienser och är rikt på protein, vitaminer och mineraler. Våtfodret kan också vara fördelaktigt för katter som behöver extra vätska i sin kost eller som har svårt att tugga torrfodret.

Hur byter jag foder till min hund eller katt?

När det är dags att byta foder, rekommenderar Granngården att fasa in din hunds nya foder över en period med det gamla. Trots ett hundfoder av högsta kvalitet, som exempelvis hundfoder från Royal Canin, kan smaken hos din hund variera. Läs mer och kolla in vår filmsnutt om foderbyte för din hund och foderbyte för din katt.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Royal Canin hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
97 produkter

Visar sida 1 av 4