Gå till huvudinnehållet

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder.

Ledande tillverkare inom hund- och kattmat

Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.

Royal Canin hundfoder och kattmat

I Sverige är Royal Canin en ledande leverantör inom hundfoder och kattmat. Höga krav på kvalitet och säkerhet är något som genomsyrar Royal Canins tillverkning av foder. De ställer höga krav på sina respektive råvaruleverantörer, och ser via analyser till att deras foder innehåller råvaror som är näringsriktiga, besiktigade och t.o.m. godkända som mänsklig föda. De har även ett produktsortiment som används bland veterinärer. Vill du läsa mer om Royal Canin på deras sida kan du klicka på deras logga ovanför.

När det är dags att byta foder, rekommenderar Granngården att fasa in din hunds nya foder över en period med det gamla. Trots ett hundfoder av högsta kvalitet, som exempelvis hundfoder från Royal Canin, kan smaken hos din hund variera. Det är ju svårt att veta på förhand. När du köper hundfoder från royal canin hos Granngården har du alltid smakgaranti. Gillar din hund mot förmodan inte sitt nya foder, kan du i butik byta in din nyligen öppnade hundfodersäck mot en ny säck eller påse hundfoder från exempelvis Royal Canin.

Du hittar hundfoder och kattmat från Royal Canin i Granngårdens butiker runt om i landet nära dig. Du kan också köpa Royal Canins produkter och foder direkt online på Granngården.se för hemleverans.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

19 produkter

Visar sida 1 av 1