Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Granberg

Granberg är valet för dig som letar efter rejäla och genomtänkta handskar av olika slag. Arbetshandskar? Montagehandskar? Trädgårdshandskar eller engångshandskar? Granberg har rätt produkt för dig för alla behov i trädgården, stallet och skogen. Deras handskar är både slitstarka och bekväma! För att du ska kunna utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Sedan 1960-talet har Granbergs arbetshandskar varit en symbol för kvalitet och innovation. Från början i den norska byn Bjoa har varumärket vuxit till en global aktör, känt för sina prisbelönta handskar. Med över 50 års erfarenhet har de en djup expertis som deras kunder kan dra nytta av varje dag.

Granberg - arbetshandskar & trädgårdshandskar

Granberg erbjuder högkvalitativa arbetshandskar för olika användningsområden. Vi vill erbjuda våra kunder handskar som är slitstarka, bekväma och pålitliga för att de ska kunna utföra sitt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

Historia och mission

Granberg grundades med en passion för högkvalitativa handskar som klarar av tuffa arbetsförhållanden. Vi såg att det fanns en efterfrågan på handskar som var både slitstarka och bekväma, och började därför utveckla handskar som skulle uppfylla dessa krav. Sedan dess har vi arbetat hårt för att utveckla högkvalitativa handskar som är anpassade för olika arbetsuppgifter och miljöer. Vårt varumärke är idag känt för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Trädgårdshandskar för alla behov

Trädgårdsarbete kräver rätt utrustning, inklusive högkvalitativa trädgårdshandskar. Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdshandskar som är anpassade för olika behov och användningsområden. Våra handskar är tillverkade av högkvalitativa material som utifrån behov kan skydda mot taggar, sticks och skärsår samtidigt som de är bekväma att bära.

Vinterfodrade handskar för kalla dagar

Under vintern är det viktigt att ha rätt utrustning för att kunna arbeta effektivt och säkert utomhus. Du finner också riktigt sköna vinterhandskar i vårt sortiment.

Kategori & Filter
    • Populära
72 produkter

Visar sida 1 av 3