Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!

Omnia Garden – Din trädgårdsexpert sedan 2014

Omnia Garden har sitt säte i skånska Höganäs och är en etablerad leverantör och expert inom trädgård. Fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter och kunskap som hjälper dig att omvandla din trädgård till en fantastisk och frodig oas. Utbudet av växter och kompletterande trädgårdsprodukter är under ständig utveckling och Omnia Garden samarbetar med ledande producenter och leverantörer i hela Europa.

Givetvis har vi ett brett utbud av kvalitativ jord, gödsel och växtstöd för att dina växter ska få absolut bäst förutsättningar i den nya trädgården.

Växter, buskar & träd – Ett färgsprakande trädgårdsutbud

Utforska ett sortiment som tilltalar såväl entusiastiska nybörjare som kräsna trädgårdsmästare. Här hittar du växter, buskar och träd för årets alla säsonger från Omnia Garden.

Buskar: Buskar är trädgårdens allt-i-ett stjärnor som ger både skönhet och struktur. Oavsett om du väljer en vacker plymspirea eller den eleganta buxbomen, kommer buskarna att blomstra och ge din trädgård karaktär.

Barrväxter: Barrväxter som tallar eller en sockertoppsgran ger din trädgård ett grönt inslag året om. Dessa robusta växter är perfekta för att skapa en tidlös och vintergrön trädgårdsmiljö.

Fruktträd: Med fruktträd som äppelträd och körsbärsträd, kan du skörda naturens goda gåvor direkt från din trädgård. Det är den perfekta kombinationen av skönhet och nytta.

Kunskapsguide: Läs mer om, och inspireras, hur du på bästa sätt beskär dina äppelträd!

Bärbuskar: Bärbuskar som hallon och vinbär ger dig färska och läckra bär direkt från din trädgård. Perfekt för både små och stora trädgårdar, och en smaskig bonus på sommaren.

Rhododendron: Rhododendron är trädgårdens konstnärer med sina praktfulla blommor. De ger en explosion av färg och skönhet till din utomhusmiljö och är en favorit bland trädgårdsentusiaster.

Bambu & prydnadsgräs – i själfull harmoni!

Bambu och prydnadsgräs ger en touch av exotisk skönhet till din trädgård. Deras eleganta stjälkar och graciösa rörelse i vinden gör dem till en unik och visuell njutning. Njut av bambugrön magi och svajande prydnadsgräs – välj, dekorera och finn inre ro!

Stora träd: Stora träd och alléträd som ekar och plataner skapar en imponerande och majestätisk atmosfär. De ger skugga, höjd och en känsla av storslagenhet till din trädgård.

Klängväxter: Klängväxter som klematis och kaprifol ger en romantisk och förtrollande atmosfär till trädgården. De slingrar sig vackert och ger färg och doft till ditt utomhusutrymme.

Ungträd & prydnadsträd: Ungträd och prydnadsträd som körsbärsträd och lönnar ger din trädgård ett ungdomligt och färgglatt uttryck. Deras blommor och lövverk skapar en spektakulär syn.

Häckväxter: Häckväxter som buxbom och tuja ger både integritet och skönhet till din trädgård. De formar din utomhusmiljö på ett praktiskt och estetiskt sätt.

Kunskapsguide: Läs och inspireras om hur du planterar häckväxter – steg för steg!

Rosor: Rosor är tidlösa symboler för kärlek och skönhet. Deras färgglada blommor och romantiska doft gör dem till en klassisk favorit för trädgårdsentusiaster.

Handla hos Granngården

Kolla in Omni Gardens fantastiska sortiment i någon av våra 100+ Granngården-butiker. Låt din trädgård bli din skräddarsydda oas, året om. Klara, färdiga – plantera!

Kategori & Filter
    • Populära
2998 produkter

Visar sida 1 av 100