Gå till huvudinnehållet

Allox

Allox är experter på olika typer av skyddsnät med tillbehör som hjälper till att antingen hålla skadedjur ute från dina odlingar eller t.ex. hönsen inne. Det är väldigt mångsidiga produkter som också passar utmärkt för att t.ex. bygga rasthage till hönsgården med, att skydda dina djur mot höken eller dina nyplanterade träd från hungriga rådjur.

Allox - skyddar dina djur och växter

Allox tillverkar populära produkter inom olika typer av skyddsnät för att hålla oönskade fåglar och andra djur från dina odlingar. Det är väldigt mångsidiga produkter som också passar utmärkt för att t.ex. bygga rasthage till hönsgården med, att skydda dina djur mot höken eller dina nyplanterade träd från hungriga rådjur. De starka och vädertåliga näten som kan hålla viltet från dina planteringar är tillverkade av mycket stark UV-beständig polypropénplast.

💡 Tips: Glasfiberstolparna till näten är också finfina att bygga växtstöd av!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundservice för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1