Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Husdjurstillbehör hos Granngården

Husdjur

Om Husdjur

Med husdjur blir livet så mycket rikare. Det vet alla vi som har hund, katt, kanin, marsvin eller något annat smådjur. Vi på Granngården är experter på djur och foder och de flesta av oss är själva husdjursägare med höga krav på kvalitet i allt från foder till boendemiljö och djurtillbehör.  

Hund & hundägare

Oavsett om du har en stor, mellan eller liten hund är vi säkra på att du kan hitta de hundtillbehör du söker i vårt breda sortiment. Vi erbjuder allt från hundmat till matskålar, hundbäddar, hundkoppel, hundtäcken, hundleksaker och självklart transportburar. För dig som tränar Agility eller spårning med din hund har vi både agilityhinder och spårlina.

Allt för din fyrbenta vän

Hos Granngården hittar du också allt du behöver för att hålla din hund glad och frisk. Vi erbjuder ett brett utbud av hundfoder och hundmat som passar olika behov och smaker. Vår samling av hundgodis och tuggben är perfekt för belöning och tidsfördriv. Dessutom erbjuder vi högkvalitativa matskålar och vattenskålar för att säkerställa att din hund får i sig tillräckligt med vätska och mat.

För promenader och träning har vi ett urval av hundkoppel och halsband för att hålla din hund säker och under kontroll. Hos oss finns allt för att göra livet med din fyrbenta vän både enkelt och njutbart.

Katt & kattägare

Katter är känsliga djur och beroende på om du har en innekatt eller utekatt har din kisse olika behov i hemmet och utanför. Därför har vi på Granngården satsat på att ta in ett brett sortiment av kattsaker som passar både kräsna innekatter och äventyrslystna utekatter. Hos oss hittar du allt från kattmat anpassad efter kattens olika livsstadier och ras till klösmöbler, kattsand, kattlåda, kattkoppel, kattburar och kattbäddar. 

För att hålla din katt väl omhändertagen och frisk erbjuder vi även ett brett utbud av kattskötselprodukter och kattapotek för att hantera vanliga hälsoproblem. Hos oss hittar du allt du behöver för att ge din katt den omsorg och kärlek den förtjänar.

Kanin, marsvin, gnagare och smådjur

Du som har kanin, marsvin, hamster eller andra gnagare vet hur mycket smådjur kan förgylla vardagen. Samtidigt har dessa smådjur stor integritet och kräver därför en trygg boendemiljö som ger möjlighet till både aktivitet och avskildhet. Hos oss på Granngården hittar du allt från kaninfoder och marsvinsfoder till mat- och vattenskålar, kutterspån och annat strömedel. Pälsvård och klovård och inte minst olika typer av gnagarleksaker. Vi har dessutom fina och stora kaninburar och agilityhinder för kanin.

Omsorg för dina små vänner

Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett upplevelse för dina smådjur. Och för att öka deras välbefinnande. Från smådjursfoder som är noggrant utformat för att möta deras näringsbehov till bekväma sovplatser och leksaker som lockar fram deras naturliga nyfikenhet och lekfullhet.

Granngården är här för att ge dig de verktyg och resurser du behöver för att skapa en miljö där dina älskade små vänner kan trivas och frodas varje dag.

Foder från Granngården

Vi vet att endast det bästa är gott nog åt våra små pälsklingar. Därför har vi utvecklat våra egna foder till flera djur, bland annat Granngårdens hundfoder och kattmat. När du väljer Granngårdens foder kan du vara trygg i att du väljer ett prisvärt och noga framställt foder som är ett av marknadens bästa djurfoder. Hög kvalitet och ett starkt fokus på innehåll och riktiga råvaror. Granngården har också smakgaranti på all vår hund- och kattmat. 

När du handlar på granngården.se kan du alltid få hemleverans direkt till dörren eller till din butik. Självklart erbjuder vi också fri retur i alla våra butiker. Köp allt du behöver för just ditt husdjur online på granngården.se och frossa i hundtillbehör, kattillbehör och allt för smådjur.