Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trädgårdshjälpen

Behöver du trädgårdshjälp? Då har du hittat rätt. Vi på Granngården erbjuder stora som små trädgårdstjänster i samarbete med Alert Senior. Oavsett om du har en liten uteplats eller en stor och lummig trädgård har vi trädgårdstjänster som passar dig.

Vi tar hand om din trädgård

Har du en lummig trädgård eller uteplats där du kan koppla av, njuta av naturen och spendera tid i goda vänners lag? Då är du lyckligt lottad. Att ha en trädgård är för många det bästa med att vara husägare – men många husägare tenderar att förbise eller underskatta vikten av trädgårdsskötsel.

Trädgårdsskötsel är ett utmärkt sätt att få liv i sin egendom – en välvårdad trädgård ger ett välkomnande intryck av huset. Att påta i trädgården är för många en avkopplande sysselsättning, men ibland räcker inte tiden till för att ge trädgården den omtanke den behöver. Ibland känns trädgårdsarbetet som en belastning snarare än till ett nöje helt enkelt.

Regelbunden trädgårdsskötsel är något alla trädgårdar behöver för att hålla sin fulla elegans. Du behöver ägna tid åt trädgårdens olika delar hela året, oavsett hur vildvuxen eller prydlig, liten eller stor den är. Träd, häckar och buskar behöver underhållas och beskäras; gräset behöver klippas, ogräs rensas och rabatter vattnas. Genom att underhålla gräs, träd, buskar och planteringar håller de längre – och blir vackrare för varje år som går.