Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Våra foder säljs i stora volymer över hela landet och är mycket populära genom sin kombination av genomtänkt innehåll, hög kvalitet på råvarorna och ett förnuftigt pris. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!

Vår egen Granngården-kollektion

Varumärket Granngården tillhandahåller ett högkvalitativt och till stor del svensktillverkat sortiment. Vi erbjuder dig noggrant utvalda produkter till förmånliga priser. Bland våra egna produkter hittar du bland annat hundmat, kattmat, hönsfoder, fågelmat, hästfoder, gräsfrö och planteringsjord.


Hundfoder & Hundmat från Granngården

Granngårdens hundfoder och hundmat är framtaget med omsorg för att ge dina fyrbenta vän bästa möjliga näring. Svenskproducerat torrfoder och våtfoder, i olika variationer.


Kattmat & Kattfoder från Granngården

Granngården kattmat och kattfoder är framtaget för att främja hälsa och välmående hos dina pälsklingar. Svensktillverkat. Torrfoder och blötmat i olika variationer.


Hönsfoder från Granngården

Granngårdens hönsfoder är ett hälsosamt val för dina höns och inkluderar; ekologiska alternativ, värpfoder, startfoder, koncentrerat hönsfoder och pelletsfoder. Vår Agda-serie består av högkvalitativa ekologiska råvaror, många från svenska odlingar.


Fågelmat från Granngården

Granngårdens fågelmat är noga utvald för att ge våra fjäderklädda vänner det bästa tänkbara stödet. Vi erbjuder ett brett utbud av fågelmat – allt för att hjälpa och vårda våra flygande besökare!


Hästfoder från Granngården

Granngårdens hästfoder (kraftfoder & grovfoder) är framtaget för att tillhandahålla optimal näring till dina fyrbenta och gnäggande följeslagare. Allt vårt hästfoder är tillverkat i Sverige och med olika alternativ att välja mellan. Vi strävar efter att erbjuda det bästa för din hästs välmående.

Viltfoder från Granngården

Granngårdens viltfoder utgör ett komplement till djurens vanliga kost och kan användas som ett näringsrikt kraftfoder. Det är rikt på både vitaminer och mineraler för att tillfredsställa de normala näringsbehoven hos djuren.

Fårfoder & Getfoder från Granngården

Granngårdens fårfoder och getfoder ges i kombination med grovfoder och tillhandahåller alla nödvändiga näringsämnen för djuret. Vid låga kraftfodergivor rekommenderas att komplettera foderintaget med mineralfoder för att säkerställa tillräcklig tillförsel av spårämnen och vitaminer. Vårt ekologiska och KRAV-märkta fårfoder är noggrant sammansatt av högkvalitativa råvaror; innehållande ekologiskt odlad spannmål, proteinråvaror, mineraler och vitaminer.

Strömedel från Granngården

Hitta allt strömedel för stallet och boxen hos Granngården. Vi har olika typer av strömedel som halmpellets, kutterspån, stallpellets, stallströ och torvströ i olika volymer och förpackningar.

Solcellspaneler från Granngården

Granngårdens solpaneler är designade för att effektivt underhållsladda batteriet till elstängselaggregat. De kommer komplett med ett galvaniserat fäste för enkel montering på vår metallbox. Dessa solpaneler är lämpliga för batteridrivna stängselaggregat.


Gräsfrö från Granngården

Granngårdens gräsfrön är nyckeln till en frodig och vacker gräsmatta. Våra högkvalitativa gräsfrön och gräsfröblandningar är utmärkta för att inrätta och ta hand om din gräsmatta, vare sig du vill förnya den eller anlägga en helt ny.


Granngården & Rölunda: Hållbar planteringsjord och gödsel

Granngården och Rölunda samarbetar för att främja hållbar planteringsjord och näringsrik gödsel. Rölunda, grundat 1974, är en ledande svensk tillverkare av ekologisk jord. Upptäck vårt populära utbud av Svea-produkter, omtyckta av både proffs och hobbyodlare. Här finner du toppdress, ko- och hönsgödsel samt planteringsjord. I serien finns flera KRAV-märkta produkter.

Jord & Gödsel från Granngården

Här finns fler av Granngårdens egna jord- och gödselprodukter för hållbar odling, inklusive:

Benmjöl: KRAV-certifierad organisk gödning för bättre rotutveckling och kraftigare blomning.

Ekologisk Planteringsjord: Långtidsverkande jord för pallkrage, växthus och köksland.

Trädgårdsjord: Basjord för träd, buskar och rabattväxter.

Täckbark: Skyddar mot ogräs och dekorerar rabatter.

Dessutom erbjuder vi gödselprodukter som Tomatgödsel, Rosgödsel, Frukt- och Bärgödsel, Grönsaksgödsel, Blodmjöl och Rhododendrongödsel.

Kategori & Filter
    • Populära
458 produkter

Visar sida 1 av 16