Gå till huvudinnehållet

Kärcher

Stort fokus på kvalitet och användarvänliga produkter med smarta funktioner, gör Kärcher till förstahandsvalet för både privatperson och proffs.

En av världens största tillverkare av rengöringsmaskiner

Kärcher är en av världens största tillverkare av rengöringsmaskiner med över 60 år i branschen.

Stort fokus på kvalitet och användarvänliga produkter med smarta funktioner, gör Kärcher till förstahandsvalet för både privatperson och proffs. Oavsett om du är på jakt efter en smidig högtryckstvätt för din uteplats eller en kraftig proffsmaskin för året runt-bruk har Kärcher det du söker.

Högtryckstvättar och grovdammsugare

Kärcher har ett brett utbud av produkter i flera olika kategorier, men det är främst högtryckstvättar och hetvattentvättar samt grovdammsugare som förknippas med varumärket. På senare tid har även fönstertvätten blivit ett näst intill oersättligt verktyg i många hushåll.

Högtrycktvättarna i Kärchers “K-serie” sträcker sig från K3-K7 där K7 är premiummodellen, på gränsen till en proffsmaskin. Kärcher K3 är perfekt för biltvätt, mindre altaner och dylikt. Även Kärcher K5 och K7 är bra för att tvätta bilen, men det är framförallt vid större altaner, uppfarter, och fasader man märker stor skillnad på effektivitet. De två sistnämnda maskinerna är utrustade med en vattenkyld motor vilket gör att dessa kan vara i drift en betydligt längre period än konventionella högtryckstvättar utan att bli överhettade. De är dessutom kraftigare. Ett högre tryck och högre vattenkapacitet gör att rengöringen går betydligt snabbare. Har du frågor kring högtryckstvättar är du varmt välkommen att läsa mer hos oss eller besöka närmaste butik.

I Granngårdens sortiment hittar du även en mängd tillbehör för att göra arbetet både lättare och roligare. Välkommen att handla produkter från Kärcher online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

51 produkter

Visar sida 1 av 2