Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

CC Road

Tetra Chemicals Europe som tillverkar CC Road är den största tillverkaren av Calciumklorid produkter i Europa.  En väl beprövad, effektiv, säker och trygg produkt som minskar dammpartiklar i luften när vägarna eller ridbanorna används. 

CC Road - Minimerar dammpartiklar i luften

CC Road är ett välkänt varumärke inom dammbindning av grusvägar, paddockar och ridbanor. Med sitt huvudkontor i Helsingborg, Skåne är företaget Tetra Chemicals Europe en ledande tillverkare av Calciumklorid produkter i Europa. Med över 30 års erfarenhet och en stark position på marknaden är företagets mission att fortsätta att utveckla innovativa och säkra lösningar för dammbindning. Företaget är ISO-certifierade 9001:2015, vilket garanterar att produkterna uppfyller högsta kvalitetsstandarder och säkerhetskrav.

Varför använder man dammbindningsprodukter?

För att säkert och effektivt minska mängden dammpartiklar i luften. Det förbättrar miljön och hälsan för både människor och djur.

Till vad kan CC Road användas?

CC Road är perfekt att använda för dammbindning på t.ex. grusvägar och ridbanor. Grusunderlaget i dessa områden skapar ofta damm vilket kan störa hästar och ryttare och orsaka problem med luftkvaliteten. Genom att använda CC Road's produkt minskar mängden dammpartiklar i luften, vilket skapar en säkrare och mer hälsosam miljö för hästar och människor. På grusvägar är användningen av CC road ett kostnadseffektivt sätt att underhålla och förbättra grusvägar genom att de fina dammpartiklarna hålls kvar i vägbanan istället för att virvla iväg så minskar slitaget från fordon på vägen och grusvägen bryts inte upp med kraftiga "potthål".

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1