Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stroller

Stroller är en klassiker i trädgården. Kvalitativt trädgårdsgödsel och effektivt mossmedel för att bli av med mossa i gräsmattan och gräsgödsel för att uppnå en hälsosam och frodig gräsmatta. Varumärket grundades med uppdraget att göra det enklare för människor att ha en vacker trädgård. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Stroller - För en frisk och grön gräsmatta

Stroller är ett varumärke som erbjuder produkter för att bekämpa mossa i gräsmattan och för att ge ordentlig och effektiv näring till gräset. Vi vill hjälpa våra kunder att uppnå en frisk och grönskande gräsmatta som ger glädje och stolthet.

Varumärkets historia och mission

Stroller grundades med en vision om att göra det enklare för människor att ha en vacker trädgård. Vi såg att mossproblemet i gräsmattor var en utmaning som många kämpade med och började därför utveckla produkter som skulle lösa detta problem. Sedan dess har vi arbetat hårt för att utveckla högkvalitativa produkter som ger bästa möjliga resultat. Vårt varumärke är idag känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Vårt uppdrag på Stroller är att hjälpa våra kunder att få en frisk och grönskande gräsmatta som de kan vara stolta över. Vi vill göra det enkelt och tillgängligt för alla att ha en trädgård som inspirerar och ger glädje. Våra produkter är utformade med noggrannhet för att säkerställa att de ger bästa möjliga resultat, och vi arbetar ständigt med att förbättra vår teknologi och processer för att ge våra kunder de bästa lösningarna för deras trädgård.

Gräsgödsel för en frisk gräsmatta

En frisk gräsmatta kräver näring. För att ge ditt gräs den näringen det behöver erbjuder Stroller högkvalitativ gräsgödsel. Vår gräsmattegödsel innehåller alla näringsämnen som gräset behöver för att växa och frodas. Detta inkluderar kväve, fosfor och kalium, som alla är viktiga för att upprätthålla en frisk gräsmatta. Vår gräsgödsel ger också skydd mot mossbildning genom att förbättra gräsets rotsystem och skapa en hälsosam miljö för gräset att växa i.

Slipp mossa i gräsmattan

Mossa i gräsmattan är ett vanligt problem som många trädgårdsägare kämpar med. Men med Strollers produkter kan du slippa mossan och få en frisk och grönskande gräsmatta istället. Vi erbjuder effektiva mossbekämpningsmedel som tar bort mossan och förhindrar att den kommer tillbaka. Våra produkter är också skonsamma mot gräset och påverkar inte gräsets hälsa eller utseende negativt. Med våra produkter kan du få en vacker gräsmatta som du kan njuta av året runt.

Stroller Blå – effektiv trädgårdsgödsel

Utforska den speciella trädgårdsgödseln Stroller Blå, tillgänglig i både flytande och granulerad form. Med sin unika sammansättning ger den dina växter den perfekta näringen för att växa och blomstra i din trädgård. Med Stroller Blå kan du vara säker på att dina växter får det allra bästa för att blomstra och frodas.

Naturligt snigelmedel – för ekologisk odling

Bekämpa sniglar på ett ekologiskt sätt med vårt naturliga snigelmedel som är godkänt för användning i ekologisk odling. Skydda dina grödor på ett miljövänligt sätt och njut av en frisk trädgård utan att skada naturen.

Miljövänliga insektsfällor

Ta kontroll över skadedjur på ett hållbart sätt med våra miljövänliga insektsfällor, perfekta för användning i växthus och blomkrukor. Fånga in skadedjuren utan att använda skadliga kemikalier och bevara samtidigt en sund och balanserad trädgårdsmiljö.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1