Gå till huvudinnehållet

Sulman

Sulman är klassiska praktiska stövlar som håller vad de lovar både i yrkeslivet och för privat bruk. Produktion sedan 1945.

Sulman - Stövlar som håller vad de lovar

Lindström & Nilsson grundades redan 1945. Idag äger de bl.a. varumärket Sulman men också Powerboots. Gemensamt för deras varumärken är att de är tillverkade för att hålla vad de lovar och ska kunna bäras både i yrkeslivet och på fritiden med högsta kvalitet, säkerhet och komfort.

Hur sköter jag mina stövlar på bästa sätt?

  • Utsätt inte dina stövlar för eld, heta avgaser eller annan onormal temperatur, det skadar gummit.
  • Undvik starka syror och kemikalier t.ex. bensin och motorolja. Skulle trots allt stövlarna komma i kontakt kemikalier skölj med vatten ordentligt så snart som möjligt.
  • Är stövlarna smutsiga tvätta av med svamp och rent vatten.
  • Stövlar ska förvaras torrt och svalt, så ställ dem inte i solen eller nära värmekällor som t.ex. element. Använd inte heller värmeskåp eller skotorkar, det förkortar stövlarnas livslängd genom att det torkar ut gummit.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
54 produkter

Visar sida 1 av 2