Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Brecom

Brecom är vida kända för sin mycket höga kvalitet på rejäla köttkvarnar, korvsprutor och effektiva vakuummaskiner. Produkter som håller för både självhushållet, för jägaren och inom livsmedelsproduktion. Brecom håller vad de lovar, i många år framöver!

I över 20 år har Brecom AS levererat högkvalitativa produkter till den nordiska jakt- och friluftsmarknaden. Brecom AS grundades 1995 under företagsnamnet Breens Hunting Equipment AS. Verksamheten startades av Torgeir Breen, som än idag är generaldirektör. Bolaget har sitt säte i Årnes i Nes kommun.

Hög kunskap om produkterna och att vilja ge den bästa servicen till våra kunder är våra kärnvärden. Våra produkter är välkända varumärken som passar den skandinaviska marknaden. Vårt produktfokus är kvalitet och funktionalitet, till rätt pris. Hög produktkunskap och bra kundservice ska ge våra kunder förtroende att köpa produkter av oss.

Här finner du hela vårt sortiment inom livsmedelsproduktion.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1