Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Multifan

Multifan din specialist på stallventilation. För välmående djur, god hälsa och effektiv produktion.

Ventilationsfläktar i stall

Multifan är ett varumärke från företaget Vostermans Ventilation. Vostermans har tillverkat fläktar, motorer och komponenter sedan 1952 och den mesta av tillverkningen sker i Venlo, Nederländerna. Multifan finns på den globala marknaden och är specialister på stallventilation De har en mängd olika produkter som är specialanpassade för bland annat kycklingfarmar och stall för kor, hästar och får. Multifans ventilationsfläktar, trumfläktar och tillbehör är anpassade efter tuffa förhållanden, har en låg energiförbrukning och låg ljudnivå.

Hos oss på Granngården kan du köpa ventilationsfläktar från Multifan i butik och på granngården.se med smidig hemleverans direkt hem till dig! Vi har dessutom ett brett sortiment stallinredning på granngården.se men också i butik!

Ett gott stallklimat är viktigt för djurens välmående, hälsa och produktion. Det är viktigt att välja rätt stallventilation för att få ett så jämnt klimat som möjligt för att dina djur inte skall bli drabbade av värmestress. Bra ventilation året runt är därför nyckeln till vålmående djur. På sommaren är behovet av ventilation uppenbart: vid temperaturer över 22-25 grader börjar en ko bli värmestressad vilket resulterar i att hon äter mindre mat och producerar mindre mjölk. Med ventilation från Multifan skapar du ett behagligt klimat för dina djur och säkerställer en hög mjölkproduktion. I vårt sortiment hittar du både trumfläktar och ventilationsfläktar. Välkommen att köpa stallventilation från Multifan direkt på granngården.se eller besök din närmsta butik.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1