Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tjep

Över 50 års erfarenhet och helt specialiserade på pistoler av olika slag. Tjep Kramppistol är den perfekta kollegan vid stängseluppsättningen! Tjeps fokus är att välja ut, förfina och vidareutveckla verktyg för infästning. Så att de blir så användarvänliga och effektiva i arbetet som möjligt.

Specialister på pistoler och tillbehör

Tjep grundades 1964 i Danmark under namnet Unimerco. 2011 togs verksamheten över av japanska Kyocera och har idag sitt säte i Sunds, nära Herning på Jylland i Danmark. Deras fokus är att välja ut, förfina och vidareutveckla verktyg för infästning. Så att de blir så användarvänliga och effektiva i arbetet som möjligt. Förutom olika varianter av spik, stift och kramppistoler har de ett brett utbud av tillbehör. Där de mest relevanta som passar den krampistolen som ligger i vårt sortiment också finns hos oss.

Kan man använda Tjep-tillbehör i andra märken på pistoler?

ja det kan du både spik, krampor och gaspatroner.

Fungerar gaspistoler på vintern?

Ja, genom att använda Tjeps helårsgas fungerar kramppistolen ända ner till -15 grader. Perfekt när akuta stängslingsarbeten behöver utföras på vintern.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1