Gå till huvudinnehållet

Rölunda

Rölunda är ett svenskt företag som specialiserar sig på produktion och försäljning av högkvalitativ jord och olika gödselprodukter. Företaget grundades med målet att bidra till en mer hållbar livsstil genom att erbjuda produkter som är skonsamma mot miljön och samtidigt ger bästa möjliga resultat för jordbrukare.

En hållbar jord och gödselproduktion

Företaget grundades 1974 av Olof Nilsson och har sedan dess varit en föregångare inom ekologisk jordproduktion i Sverige. Rölunda erbjuder ett brett sortiment av jord och substrat av hög kvalitet som är anpassade för olika växtbehov och odlingsmiljöer.

Rölunda i samarbete med Granngården

Ett av Rölundas mest populära produkter är deras Svea jord och gödselprodukter, som de producerar i samarbete med Granngården. Populära både hos den professionella odlaren och hobbyträdgårdsmästaren.

Här finner du t.ex. toppdress, ko- och hönsgödsel och planteringsjord. I serien finns flera KRAV-märkta produkter.

I en tid där klimatförändringarna och miljöproblemen blir allt mer akallt mer akuta är det viktigt att vi alla tar ansvar och gör vårt bästa för att minska vår påverkan på miljön. Genom att välja ekologisk jord från Rölunda kan du göra en liten men viktig insats för en mer hållbar livsstil.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

6 produkter

Visar sida 1 av 1