Gå till huvudinnehållet

Galltvål

Naturlig, biologisk nedbrytbar och märkt med Bra miljöval. Galltvål löser de flesta svåra fläckar!

Galltvål -Naturligt och miljömärkt

För vem passar Galltvål?

Galltvål är ett skonsamt alternativ för dig som inte tål fläckborttagningsmedel som innehåller starka kemikalier. Galltvål innehåller inget blekmedel, parfym eller konserveringsmedel.

Vilka typer av fläckar kan jag ta bort med Galltvål?

Galltvål kan användas för att enklare ta bort gräsfläckar, blodfläckar, kaffefläckar, chockladfläckar, vinfläckar, fett -och oljefläckar och mycket mer.

Tänk på att eftersom Galltvål inte innehåller blekmedel eller optiska vitmedel kan fläckar behöva behandlas flera gånger för att få bästa resultat. Detta är för att Galltvålen inte bleker tyget med några onaturliga kemikalier utan arbetar över tid för att lösa upp fläcken.

Hur tar jag bort fläckar med Galltvål?

Om det är svåra fläckar från olika typer av vätskor t.ex. olja, fett, sot osv. blanda flytande galltvål och vatten, spraya på fläcken och vänta ca 10-15 minuter. Tvätta därefter som vanligt.

Fläckar som uppkommer från fasta ämnen t.ex. olika växter, gräs, frukt och bär mm. kan du få bort genom att blöta en fast galltvål och gnugga den på fläcken, låt verka ca 10-15 minuter, skölj ordentligt och tvätta sedan som vanligt.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

3 produkter

Visar sida 1 av 1