Gå till huvudinnehållet

Douxo

Produkterna är både desinficerande och djuprengörande samtidigt som de är fuktgivande, skonsamma och mjukgörande. Perfekt för rengöring av oren hud.

Duoxo - Kvalitetsprodukter för hud- och pälsvård

Duoxo är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på hud- och pälsvård hos hundar och katter. Deras produkter är utformade för att hjälpa till att lindra och behandla olika hudproblem samt främja en frisk och välmående hud och päls. Här är några vanliga frågor och svar om Duoxo.

Frågor och Svar om Duoxo

Vad är Duoxo?

Duoxo är en serie högkvalitativa produkter som utvecklats av veterinärer för att tillgodose hud- och pälsbehoven hos hundar och katter. Produkterna är speciellt framställda för att behandla och förebygga olika hudproblem.

Vilka typer av produkter erbjuder Duoxo?

Duoxo erbjuder schampo och rengöringspaddar. Deras sortiment fokuserat på att kunna lindra klåda, torr hud, seborré, infektioner och andra vanliga hudproblem, som inte är så pass alvarliga att veterinär vård behövs. Har din hund problem och du är osäker på orsak och hur pass allvarligt det är ska alltid en veterinär kontaktas först för rådgivning.

Hur används Duoxo-produkter?

Användningen av Duoxo-produkter kan variera beroende på produkttyp och hudproblem. Det är viktigt att följa anvisningarna på produkten och rådgöra med veterinären vid behov. Schampo appliceras vanligtvis på våt päls och masseras in i huden innan det sköljs av noggrant.

Är Duoxo säkert att använda?

Ja, Duoxo är säkert att använda när det används enligt anvisningarna. Produkterna är noggrant formulerade för att vara skonsamma mot djurens hud och päls. Vid tvivel eller om ditt djur har specifika hudproblem, kontakta alltid en veterinär.

När kan jag förvänta mig att se resultat av Duoxo-behandlingen?

Resultaten av Duoxo-behandlingen kan variera beroende på djurets individuella situation och hudproblem. Vissa djur kan uppleva en snabb förbättring medan det kan ta längre tid för andra. Ge produkten tillräckligt med tid för att utvärdera dess effektivitet.

Köp Duoxo Online på Granngården.se

Du kan köpa olika Duoxo-produkter online på Granngården.se. Utforska deras sortiment av högkvalitativa produkter för hud- och pälsvård hos hundar och katter och ge ditt husdjur den bästa vården för deras hud och päls.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1